"Porumbeii Zombie" din Moscova au starnit panica in randul locuitorilor. Cum se comporta pasarile. Locuitorii din Moscova sunt ingrijorati de comportamentul bizar al unor porumbei, pe care ii numesc "zombie". Locuitorii spun ca multi porumbei incep sa ignore prezenta oamenilor si chiar a masinilor, stand impasibili sa fie calcati. Relatarile oamenilor sunt insa diferite, scrie Business Insider. Desi unii moscoviti cred ca este vorba de semne ale Apocalipsei, altii spun ca in fiecare an are loc un fenomen similar. Autoritatile locale spun ca aceste pasari se comporta anormal pentru ca sunt infectate cu un parazit, conform stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Incredibil! S-a tatuat cu freza dentistului. Mathew Whelan (33 de ani) este cel mai tatuat om din Marea Britanie. Este atat de obsedat de tatuaje, incat si-a pictat aproape tot corpul, chiar si cu freza dentistului, pentru a-si cresta fata. Barbatul a cheltuit peste 23.000 de euro pentru a se tatua, apoi si-a schimbat legal numele in Body Art. Mathew avea 16 ani cand si-a facut primul tatuaj, inspirat de tatal si unchiul sau. Cel mai riscant si periculos tatuaj l-a facut direct pe globul ocular. Fostul wrestler a marturisit ca, dupa moarte, vrea sa-si doneze corpul unui muzeu, noteaza Click.

Prima fotografie cu planeta Pamant surprinsa de pe Luna. Cu 47 de ani in urma, nava Lunar Orbiter 1 a captat primele imagini cu planeta Pamant de pe Luna, folosite initial pentru a alege potentiale locuri de aterizare pentru misiunile Apollo, dar trecute apoi in uitare pentru 20 de ani, relateaza Mediafax. Transmisa statiei NASA situate in apropiere de Madrid, fotografia a fost facuta pe 23 august, 1966, cand nava fara oameni la bord Lunar Orbiter 1 se afla pe a 16-a orbita si era aproape de a trece in spatele Lunii, scrie businessinsider.com. Imaginile erau utilizate la inceput pentru identificarea locurilor potentiale destinate aterizarii misiunilor Apollo, cu oameni la bord, dar au fost trecute in uitare timp de 20 de ani. Originalele nu au fost niciodata prezentate publicului. NASA se ocupa, in prezent, de recuperarea unor versiuni mai bune calitativ ale acestor imagini, rezultatele fiind impresionante, informeaza Romania Libera.

Ce a rasarit in mijlocul desertului: imagini spectaculoase cu una dintre cele mai extravagante constructii din lume. Chinezii au construit un hotel de lux in mijlocul desertului, la sute de kilometri de coasta sau de orice metropola, scrie Gizmodo. Explicatia este simpla: Desert Lotus Hotel a fost construit in apropierea orasului Baotou, situat in Mongolia Interioara (o regiune autonoma din China), de unde se extrag 50% din mineralele rare ale lumii. Minele din Baotou, de unde se extrag mineralele rare incluse in televizoare si smartphone-uri, prospera si atrag dupa ele proiecte grandioase cum ar fi Desert Lotus Hotel. Hotelul are o fundatie de metal, umpluta cu nisip, iar la constructia sa nu s-au folosit deloc ciment sau apa. Langa hotelul propriu-zis, chinezii au amenajat plaje, piscine si locuri de joaca pentru copii, scrie Gandul.

Alerta nationala in Venezuela: presedintele cere arestarea gastilor care fura parul femeilor. Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat razboi impotriva atacatorilor care taie pe strazi parul femeilor pentru a-l vinde frizeriilor si saloanelor de infrumusetare, relateaza ziarul La Vanguardia. Un fenomen pe cat de ciudat pe atat de ingrijorator a luat amploare pe strazile din Caracas. Desi Venezuela este considerata una dintre cele mai periculoase tari din America Latina, acesta nu are legatura cu furtul de masini sau atacurile in locuinte, relateaza La Vanguardia. Vanatorii de par, majoritatea de sex feminin, imobilizeaza femeile pe strada si le taie parul pentru a-l vinde in centrele de infrumusetare. Hotii de par, cum au fost numiti, s-au organizat in gasti, aparute initial in orasul Maracaibo, la 500 de km de Caracas, insa s-au extins in toata tara, informeaza stirileprotv.ro