Cine este barbatul care a refuzat 1 milion de dolari ca sa-si rada barba. Un sportiv american a refuzat 1 milion de dolari, bani oferiti de o companie care vinde lame de ras, 800Razors.com, ca sa-si rada barba. Brian Wilson (31 de ani) este jucator de baseball si este foarte mandru de podoaba sa faciala, potrivit Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Record mondial! Au construit un turn din lego de 34,5 metri. Elevii si profesorii de la 32 de scoli din orasul Wilmington, aflat in statul american Delaware, au reusit sa doboare un record in ceea ce priveste constructiile din piese lego. Ei au construit un turn de 11 etaje doar din piese Lego. Incredibila coloana a fost realizata din 500.000 de piese si masoara 34,5 metri, cu 2 metri mai inalta decat precedentul record, stabilit in Brazilia, in 2011, scrie Click.

Elevul care a fost certat pentru ca citeste prea mult. Cate carti a parcurs intr-un singur an. Desi pare incredibil, un elev de 9 ani a ajuns sa fie mustrat de o bibliotecara, pentru ca citeste mult prea mult. Directoarea bibliotecii publice Hudson Falls din New York spune ca a fost nevoita sa-i faca observatie baiatului si sa-i spuna ca citeste prea mult. In doar 4 ani, Tyler Weaver a citit 372 de carti, in cadrul unui concurs anual, care incurajeaza aceasta activitate, in vacanta de vara, potrivit Stirile ProTv.

Gasita vie, la 13 zile dupa ce a fost ingropata. Sharolyn Jackson din Philadelphia, SUA, disparuse de acasa de la inceputul anului. Femeia de 50 de ani avea probleme cu drogurile, iar in urma cu mai bine de doua saptamani, cadavrul ei a fost gasit pe strada si dus la morga unui spital. Dar situatia nu e chiar atat de trista, ci mai degraba... uimitoare. Rudele indurerate ale lui Sharolyn au identificat cadavrul, l-au ridicat de la morga si au pregatit inmormantarea. Au ingropat-o pe femeie si au crezut ca si-au luat "la revedere" de la ea pentru totdeauna, dar se pare ca lucrurile aveau sa se schimbe in 13 zile dupa inhumarea ei, scrie Libertatea.

La 14 ani arata ca un bunic de 70 de ani. Sunt 80 de astfel de cazuri in lume. Sunt 80 de cazuri de progeria (imbatranirea prematura) inregistrate oficial in lume iar adolescentul Ali Hussain Khan este unul dintre ele. La 14 ani, Ali Hussain Khan, din India, arata ca un bunic de 70 de ani. Din cauza afectiunii rare de care sufera imbatraneste de 8 ori mai repede ca o persoana normala cu fiecare an ce se scurge, potrivit Stirile Pro Tv.