S-a descoperit o boala foarte rara! El este primul om diagnosticat cu "lipsa de punctualitate cronica". Un barbat care a intarziat mereu la toate evenimentele din viata sa a fost diagnosticat cu lipsa de punctualitate cronica. Jim Dunbar a ajuns mai tarziu la munca, in vacanta, la mesele cu prietenii lui, a lasat femei sa il astepte la prima intalnire si a fost nevoit sa se furiseze inautru la inmormantari. Barbatul de 57 de ani sustine ca sufera de o boala cu care a fost diagnosticat cand a intarziat la spitalul Ninewells din Dundee, Marea Britanie Se pare ca boala este cauzata de aceeasi parte a creierului afectata in cazul deficitului de atentie (ADHD), iar Jim nu realizeaza de cat timp e nevoie pentru a face ceva. "Vreau ca oamenii care mai sufera de aceasta conditie sa stie ca nu e vina lor. Deseori ma invinoviteam si e deprimat uneori. Nu stiti cat de mult ma ajuta sa stiu ca e o boala", a povestit Jim, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tabloul cu Putin si Medvedev in lenjerie intima, confiscat. Mai multe picturi, printre care si un tablou cu presedintele rus Vladimir Putin si premierul Medvedev, expuse la o galerie din Sankt Petersburg, intitulata "Liderii", au fost confiscate de politie. Tabloul, realizat de artistul Alexander Donskoi, il infatiseaza pe Putin, imbracat intr-un furou, in timp ce-l piaptana pe Medvedev, care poarta o lenjerie intima feminina. Oamenii legii au confiscat picturile, considerand ca sunt ofensatoare si ca organizatorii expozitiei au incalcat legea. Insulta adusa autoritatilor se poate pedepsi cu un an de inchisoare, anuntaLibertatea.

S-au inversat rolurile! Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca, iar leii umbla liberi. Vizitatorii parcului Orana Wildlife din Noua Zeelanda au sansa sa stea mai aproape de mai multi lei flamanzi decat ar visa oricine. Cu ajutorul unei custi mobile, turistii pot vedea cum felinele sunt hranite, contra unui cost de 30 de dolari. Dar cei 20 de vizitatori nu sunt singuri in cusca. Ei sunt insotiti de ingrijitori ai parcului care au grija ca oamenii sa nu se apropie prea mult de leii care se urca pe cusca. Animalele sunt hranite in mediul lor natural, lucru care le da sansa turistilor sa traiasca o experienta unica. "Oamenii pot sa vada lei in numeroase alte locuri, dar noi le dam sansa sa stea cat mai aproape de animale, fara a fi in pericol. Am avut vizitatori care au venit aici doar pentru acesta calatorie", a declarat unul dintre reprezentantii parcului, Nathan Hawke, informeazaClick.

Primaria Botosani inventeaza voucherul de mici pentru pensionari. Primaria municipiului Botosani a anuntat ca va acorda, in baza talonului de pensie, tichete care sa le permita pensionarilor sa cumpere la jumatate de pret un pachet cu 3 mici, o chifla si o bere la Summer Fest 2013 Botosani. "Pe baza de tichete care vor fi oferit de catre colegii mei de la Primarie, avem pregatite un numar de 500 de tichete de reducere care vor permite pensionarilor sa achizitioneze un pachet care contine 3 mici, o chifla si o bere cu 6 lei de la 12 lei. Mergem pe principiul primul venit, primul servit" a declarat viceprimarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei, pentru publicatia citata. Tichetele au inceput sa fie distribuite miercuri dupa-amiaza, relateazaBotosaneanul.

Cainii politisti s-au casatorit in grup. Iubirea nu are limite! O dovedesc noua perechi de caini politisti, care "si-au unit destinele" intr-o nunta de grup, organizata de politistii din oraselul Kandy, Sri Lanka. Cei 18 caini dresati pentru a detecta explozivi si droguri au purtat haine de gala, fiind imbracati in saluri, palarii si costume. Nunta a fost una traditionala, iar patrupedele au facut schimb de juraminte in prezenta a zeci de invitati, printre care medici veterinari, ofiteri de politie si apropiati ai acestora. Fericitele cupluri au primit felicitari si cadouri pe masura rasei lor. Au fost plimbati apoi cu onoruri in masini decorate special pentru ei, anuntaClick.