S-a ascuns intr-un dulap pentru a-i face o farsa unui prieten. Ce a urmat, l-a bagat direct in puscarie: "Viata mea s-a terminat". O gluma nevinovata a sfarsit cum nu se mai poate mai prost pentru o tanara de 18 ani din orasul Longmont, Colorado. Premila Lal s-a ascuns intr-un dulap pentru a-si speria un prieten dar acesta s-a speriat atat de rau cand a vazut-o incat a pus mana pe un pistol si a impuscat-o mortal. Tanarul de 21 de ani a fost arestat si a declarat, la audieri, ca a confundat-o pe fata cu un hot. In acceasi casa se mai aflau fratele victimei si un copil de 12 ani, martori la scena macabra. Cei trei au transportat victima pana la spital, dar din pacate Premila a murit dupa scurt timp din cauza ranilor, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul uluitor pentru care o femeie a locuit 18 ani in casa cu trupul neinsufletit al fiului ei. O femeie din Georgia a locuit timp de 18 ani cu trupul neinsufletit al fiului sau, pe care l-a pastrat invelit in cearceafuri imbibate cu alcool. Joni Bakaradze a decedat la varsta de 22 de ani, cu doar 2 zile inainte ca fiul sau sa implineasca doi ani. Mama tanarului a decis atunci sa nu-si inmormanteze fiul pentru ca nepotul ei sa-si poata cunoaste tatal cand va creste. Femeia sustine ca nepotul ei considera ca decizia ca tatal sau sa nu fie ingropat a fost una corecta si chiar a inceput sa-l iubeasca, anuntaClick.

O batrana a fost uitata in seiful unei banci de catre angajati. O femeie de 91 de ani a ramas inchisa timp de 23 de ore, in intuneric, in camera cu casete de valori a unei banci din Rennes (vestul Frantei). Femeia a mers la agentia bancara BNP-Paribas, cerand sa intre in camera cu casete de valori, unde un functionar a inchis-o, conform procedurii. La inchiderea bancii - care urma sa se deschida abia azi -, functionarii au plecat, uitand de clienta, care nu avea telefon mobil. Fiul femeii a alertat politia, ingrijorat ca mama lui nu ajunsese acasa. Dupa ce a trecut in revista diferite locuri unde s-ar fi putut duce femeia, politia s-a orientat catre agentia BNP. Contactate de politisti, serviciile pariziene ale BNP au acceptat sa trimita doi agenti de paza sa verifice daca femeia se afla in agentie, adauga comisarul. Se cam indoiau, dar nu se stie niciodata, a mai spus el, informeazaLibertatea.

S-au ingrozit cand au vazut una ca asta! Detaliul socant din fundal care le-a stricat fotografia. O fotografie, o clipa pentru eternitate! Ce te faci, in schimb, cand observi ca in fundal apare un detaliu socant? Fotografiile din galeria foto de mai jos au devenit viral. Nici nu se putea altfel, din moment ce fotograful de ocazie a surprins, cu sau fara voia sa, niste lucruri interesante care se petrec in fundalul imaginii, scrieKanalD.

Ce au descoperit autoritatile americane in ramele a doua icoane. Un kilogram de metamfetamina! Asta au descoperit politistii din SUA in ramele a doua icoane. Ramele au fost importate in SUA din Toluca, Mexic, si au fost transportate intr-un magazin din Pirrsburgh. Barbatul care le-a risicat a fost arestat si pus sub acuzare. Politistii au interceptat ramele in Memphis, in luna august, si si-au dat seama ca acestea sunt goale pe interior si umplute cu pachete de droguri. Un politst sub acoperire i-a dus pachetul proprietarului magazinului, care a semnat pentru el. Barbatul a expus ramele, care au fost ridicate mai apoi de un alt barbat. Acesta a declarat ca obiectele i-au fost trimise de un prieten si a fost arestat fara drept la eliberare pe cautiune, anuntaCancan.

Incredibil! Are limba de 9,8 cm. Britanicul Stephen Taylor, persoana cu cea mai lunga limba din lume, si-a depasit propriul record, dupa ce organul i-a crescut cu 0,3 cm. Barbatul se teme insa sa nu aiba probleme. In anul 2009, Stephen Taylor (51 de ani) a fost declarat omul cu cea mai lunga limba din lume, masurand la vremea respectiva 9,5 centimetri. Acum, dupa 4 ani, barbatul s-a adresat din nou celor de la Guiness Book, pentru a-i anunta ca doreste sa-i fie recunoscut un nou record. Potrivit masuratorilor, limba lui Taylor a crescut cu inca 0,3 centimetri, ajungand la 9,8 centimetri. Insa, barbatul se teme ca limba, care-i creste incontinuu, ii va face probleme si nu va mai putea inchide gura sau inghiti alimentele, informeazaClick.