Si-a pierdut memoria in urma unei operatii si a uitat ca e insurat! Cum a reactionat un barbat cand si-a vazut sotia langa el. Un filmutet in care un barbat se trezeste din anestezie, dupa o operatie de apendicita, a devenit viral pe internet. Jason Mortensen a trecut printr-o operatie de apendicita, iar cand s-a trezit pe patul de spital a uitat cine este. Sotia lui, care se afla langa el, a decis sa filmeze momentul si a ramas surprinsa sa afle ca partenerul ei de viata nu o recunoaste, desi sunt casatoriti de sase ani. Jason a inceput sa-i faca complimente sotiei sale, fara sa stie cine este, in timp ce aceasta radea in hohote. Cand a aflat insa adevarul, barbatul a avut o reactie incredibila, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un copil a gasit vibratorul mamei sale! Reactia de milioane a femeii! Un videoclip super tare face furori pe internet de o vreme incoace, avand in vedere ca este vorba despre reactia incredibila a unei femei dupa ce isi prinde copilul jucandu-se cu vibratorul ei. Micutul a fost filmat in timp ce cotrobaia prin lucrurile femeii ca pana la urma sa gaseasca jucaria sexuala. Nestiind despre ce este vorba, copilul s-a distrat cu vibratorul mamei sale. La un moment dat, femeia intra in camera si il prinde pe micut in flagrant. Pe figura ei se poate citi faptul ca este rusinata insa iubitul ei, cel care a filmat totodata tot incidentul, s-a distrat copios, anuntaClick.

Ce au patit cativa sado-masochisti care au agatat o "dominatoare" pe internet. Mai multi sado-masochisti austrieci au cazut in plasa unei false "dominatoare", care a postat un anunt pe internet. O femeie de 35 de ani le promitea barbatilor "o disciplina stricta" la ferma sa din nord-estul Austriei. Circa 15 barbati au raspuns la anuntul postat pe Internet, iar doi-trei au acceptat oferta. Cu toate acestea, barbatii nu au primit "ceea ce negociasera", in loc de "pedeapsa" la care au sperat, ei s-au trezit pusi sa presteze diverse activitati la ferma in costumatie fetis. In loc sa "savureze placerea durerii", barbatii s-au trezit expediati la diverse activitati la ferma din apropierea orasului St. Polten, fiind pusi, spre exemplu, sa taie lemne goi sau sa tunda gazonul in timp ce purtau masti negre pe fata. relateaza Agerpres . "Barbatii purtau hainele care se poarta in astfel de cercuri - piele, haine din plastic si masti", a declarat un purtator de cuvant al politiei, informeazaLibertatea.

A mancat melci in fiecare zi timp de un an! Medicii s-au speriat cand au vazut cum a ajuns sa arate acest barbat. Preferintele culinare ale unui barbat din de 24 de ani din China l-au adus la un pas de moarte. Tanarul He Yong este mare consumator de melci, dar nu s-a gandit niciodata ca asta il va aduce la un pas de moarte. Dupa ce a consumat preparate cu melci timp de un an de zile, baiatul a inceput sa observe ca pielea lui capata culoare verde.Fara sa-si dea seama de la ce se intampla asta, el a continuat sa consume melci. Pana intr-o zi, cand a ajuns la spital cu dureri de ficat. Pielea lui ajusese sa capete o culoare foarte ciudata, iar medicii au descoperit ca este infestat cu un parazit transportat de melcii de apa dulce, scrieCancan.

A aparut oul artificial. Oul artificial, facut numai din plante, a fost scos pe piata ieri in SUA. Alimentul sub forma de pudra poate inlocui cu succes oul de gaina in orice preparat, avand un gust identic cu acesta. Visul de a crea primul ou artificial s-a realizat in sfarsit in Statele Unite. Sub forma de pudra, "Beyond Eggs" a fost lansat ieri in supermarketuri, proiectul fiind finantat de miliardarii Peter Thiel si Bill Gates. Obtinut din plante, acesta inlocuieste cu succes oul de gaina din orice preparat, incepand de la prajituri pana la maioneza. "Industria alimentara necesita inovatie. Am vrut sa eliminam din ecuatie animalele. Ouale functioneaza incredibil", a declarat Josh Tetrick, fondatorul firmei de oua, anuntaClick.