Da click aici daca vrei sa castigi 3.000 de lire sterline pe luna, stand in pat! Un program incredibil pus la cale de cei de la NASA ofera voluntarilor posibilitatea de a castiga 3000 de Lire Sterline lunar, daca accepta sa stea in pat timp de 70 de zile. Programul a fost realizat de catre cercetatorii de la NASA pentru ca fi notate efectele pe care le are o perioada lunga de timp in care corpul uman tolereaza gravitate scazuta. Cei care doresc sa participe la acest program sunt obligati sa petreaca 70 de zile la pat, insa au asigurate mesele necesare, TV la discretie, internet si au voie sa primeasca vizite cand vor. Singurele momente in care voluntarii au voie sa se ridice din pat sunt atunci cand cercetatorii trebuie sa examineze eventualele schimbari ale masei musculare si ale structurii osoase, dupa un astfel de tratament, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Imaginea Google street view care a socat o lume intrega! Cum a reactionat un tanar cand masina i-a trecut prin fata casei. Stiti masina Google Street View, nu? E cea care se plimba pe strazi, face poze si filmeaza pentru ca noi sa ne bucuram de Google Maps. Nu o data camerele agile a celor de la Google au surprins momente amuzante. Oameni face faceau sex in plina strada sau tot felul de personaje ciudate... Insa atunci cand pleci in Columbia sa filmezi iti asumi niste riscuri. O echipa a celor de la Google era sa o pateasca rau de tot dupa ce a trecut cu iscusita masina prin fata casei unui tanar. Acesta nici mai mult nici mai putin a scos pistolul si l-a indreptat spre parbrizul masinii, anuntaCancan.

Ei sunt primii britanici care s-au casatorit, dupa ce si-au schimbat sexul. Helen Morfitt si Felix Laws au devenit sot si sotie dupa ce amandoi au fuserit operatii de schimbare de sex, devenind astfel primul cuplu "legal" de acest gen, de acolo. Cei doi s-au casatorit vineri, in Scotia, in oraselul Gretna Green, dupa o relatie de mai bine de sase ani. Cu toate acestea, inainte sa devina sot si sotie, certificatele de nastere ale celor doi au fost schimbate de catre autoritati. Helen, are 56 de ani si obisnuia sa fie barbat, cu numele Leslie iare Felix are 46 de ani si obisnuia sa fie o femeie pe nume Katy. Impreuna au patru mariaje ejuate si 10 copii iar abia acum amandoi sustin ca sunt fericiti. Cei doi s-au cunoscut in 2008, dupa ce Felix i-a marturisit doctorului sau ca simte ca u are corpul potrivit. Anii au trecut, amandoi au decis ca este timpul sa isi faca operatii de schimbare a sexului, iar in cele din urma au reusit sa se casatoreasca, informeazaClick.

Ce tupeu! Un jucator de rugby i-a pus "coarne" intr-o poza premierului David Cameron. Manu Tuilagi, un membru al lotului de rugby al Marii Britanii i-a pus "coarne" premierului David Cameron cu ocazia unei sedinte foto desfasurate la Biroului primului-ministru. Manu Tuilagi si-a pus in cap toata presa din Marea Britanie. Sportivul a incercat sa iasa in evidenta la fotografia oficiala ridicand doua degete in spatele lui David Cameron. Presa din Marea Britanie a condamnat gestul sportivului. La fel a facut si celebrul rugbyst Brian Moore. "O idiotenie. Nu pare a fi o gluma prea inspirata", a spus Moore. Ulterior, Manu Tuilagi si-a cerut scuze pentru gestul sau. Era deja prea tarziu. Echipa de rugby a Marii Britanii a fost invitata la Biroul primului-ministru pentru a fi felicitata dupa evolutiile excelente din timpul turneului din Australia, scrieLibertatea.

A fost cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie, iar acum este de nerecunoscut! Cum a ajuns sa arate tanara: "Incerc sa lupt". In urma cu sase ani, Malissa Jones cantarea 215 kilograme, iar in prezent este de nerecunoscut. In 2008, tanara si-a facut o operatie de micsorare a stomacului, in urma careia a slabit foarte mult. Melissa Jones a slabit atat de mult, incat se poate califica lejer drept anorexica. Transformarea acestei tinere e departe de a fi un succes: dupa ce a slabit, a ramas cu un exces de piele de aproape 13 kilograme, de care nu isi poate permite sa scape, pentru ca nu mai are suficienti bani pentru a se opera, anuntaCancan.

S-a mutat la Zoo ca sa doarma cu cangurul in pat! Mai ceva ca iubirea de mama! O americanca de 40 de ani iubeste atat de mult un cangur, incat doarme cu el in pat. Christie Carr (foto medalion) l-a adoptat pe Irwin, un cangur partial paralizat, dupa ce terapeutul i-a prescris sa-l adopte ca animal de companie pentru a se vindeca de depresie. Cei doi au devenit inseparabili si Christie sustine ca Irwin a facut-o sanatoasa. Il iubeste atat de mult, incat il trateaza ca pe copilul ei. Il imbraca in hainute la moda si il alinta tot timpul. Femeia a trebuit sa se mute cu prietenul necuvantator intr-o gradina zoologica din Oklahoma. Autoritatile nu i-au permis sa-l tina in casa, pe motiv ca animalul ar putea sa fie periculos pentru oameni. Ingrijitorii parcului zoo se tem ca animalul este chinuit si supus stresului, informeazaClick.