Breaking Bad, varianta reala. Cum a ajuns un cuplu de britanici sa produca tone de marijuana. Un cuplu de britanici ar putea fi considerat corespondentul real al familiei White din Breaking Bad. Darren si Debra Wright au fost condamnati la inchisoare dupa ce au produs tone de marijuana din 2008 si pana in acest an, potrivit Daily Mail. Cei doi s-au apucat de afacerea cu marijuana dupa ce doua fete ale lor au murit. In urma acestor pierderi, barbatul a intrat intr-o depresie si s-a consolat cu ajutorul marijuanei, pe care a ajuns apoi sa o creasca si sa o distribuie, potrivit stirileprotv.ro

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cel mai gras barbat din lume si-a gasit jumatatea. Ea e femeia cu care isi va petrece restul vietii. Un barbat din Marea Britanie, cunoscut drept cel mai gras om din lume, si-a gasit jumatatea dupa ce a slabit enorm. Paul Mason a reusit sa scape de 304 de kilograme din cele peste 440 pe care le cantarea , iar schimbarea i-a imbunatatit viata personala. Desi o stie pe Rebecca Mountain de o luna si inca nu s-au intalnit fata in fata, barbatul de 52 de ani este convins ca femeia e iubirea vietii lui. Cei doi s-au cunoscut online, dupa ce Rebecca, din Boston, a vazut un documentar despre problemele extreme de greutate ale lui Paul, cauzate de mancatul excesiv dupa finalul altei relatii, scrie Click.

A gasit o ciuperca de aproape 3 kg! Florin Bintu, un barbat din Deva, a descoperit, zilele trecute, o ciuperca imensa in curtea casei sale. Aceasta face parte din specia 'Calvatia gigantea', despre care se stie ca poate ajunge la dimensiuni impresionante, insa ciuperca gasita de Bintu are aproape trei kilograme, scrie Libertatea.

A fost impuscat in picior de cainele sau. Un american a fost impuscat in picior de cainele sau, in timpul unei excursii pe un lac din Minnesota. Intamplarea ciudata a avut loc dupa ce cainele a sarit entuziasmat in barca si a aterizat fix pe pusca incarcata, potrivit Daily Mail. Barbatul si-a luat cainele pentru a vana rate, insa, expeditia nu a decurs exact cum fusese planificata. Acesta a fost dus la spitalul din Cass Lake, unde medicii au afirmat ca rana suferita nu-i pune viata in pericol, scrie stirileprotv.ro

Ti se rupe inima! La doar doi ani, isi hraneste mama paralizata 'gura la gura'. Gao Qinbao, in varsta de doi ani, din provincia Jiangsu din China, este copilul-minune a carui dragoste pentru mama sa este fara margini. Mama lui, Zhang Rongxiang, era insarcinata cu Gao Qinbao acum trei ani cand a suferit un accident crunt in urma caruia a intrat in coma. Medicii au observat ca femeia era insarcinata in patru luni in momentul in care a suferit accidentul asa ca sotul ei a mentinut-o in viata urmatoarele cinci luni pentru ca apoi, in urma unei operatii, micul Gao Qinbao sa vina pe lume. De atunci, micutul a petecut marea majoritate a timpului sa alaturi de mama sa. Mai uimitor decat acest lucru este faptul ca femeia a iesit din coma la un moment dat datorita vocii fiului ei, scrie Click.