E de neimaginat ce i-a crescut acestui chinez in frunte. Nu s-a mai pomenit in istoria medicinei! Tanarul Xiaolian, de 22 de ani, din localitatea Fuzhou, provincia Fujian, vede viata altfel dupa ce doctorii i-au plantat pe frunte un nas nou, cu scopul de a i-l inlocui pe cel vechi, informeaza Reuters. Nasul cel nou urmeaza sa-i fie transplantat zilele urmatoare, pentru ca vechiul organ respirator s-a infectat dupa un accident grav suferit in luna august 2012. Nasul cel nou a fost conceput din cartilaj recoltat de pe coaste si "sculptat" de chirurgi in forma de nas de-a lungul ultimelor 9 luni, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A slabit 107 kilograme! Inainte ocupa doua locuri in autobuz, dar ceva s-a intamplat! Cum crezi ca a fost posibil? Un barbat a uimit pe toata lumea dupa ce a slabit 107 kilograme. Philip Kettle, in varsta de 52 de ani, a avut o ambitie incredibila, iar toti cei care il cunosteau au ramas profund impresionati. Barbatul lucreaza ca inspector in transportul in comun si ocupa doua scaune din cauza grasimii sale, iar cei din jur erau profund deranjati de kilogramele lui in plus. Barbatul avea 196 de kilograme, iar acum are 89. Pana la urma, Philip s-a ambitionat si a slabit considerabil. De fapt, a scapat de 107 kilograme, anuntaCancan.

Are 4 ani si este cel mai tanar Dj din lume. Cum mixeaza micutul. Un baietel de doar patru ani a uitmit pe toata lumea cu talentul sau de Dj. Micutul a renuntat la jucariile specifice varstei sale pentru platane. Micutul este de-a dreptul fascinat de sunetele rezultate si butoneaza aparatura cu atata precizie si da dovada de atata siguranta, incat rasetele celor din jurul sau nu par sa-l afecteze. Se pare ca viitoare generatie de Dj este in siguranta, informeazaClick.

O englezoaica locuieste in casa cu un Mercedes, o Alfa si un Porsche! Explicatia nu ti-o imaginai vreodata ! O britanica de 28 de ani, Joy Lowther, se lauda tuturor cu Mercedes-ul, Alfa Romeo si Porsche-ul pe care le are. Insa, acum intervine supriza: nu este vorba in nici un caz de celebrele masini, ci de copiii sai, pe care i-a botezat in acest fel. Cotidianul britanic DailyMail a publicat povestea femeii care are patru copii, dintre care pentru trei a ales nume de masini. Ziaristii se intreaba insa de ce doar trei din cei patru copii ai femeii au primit astfel de nume, iar pe unul il cheama Frank. Mai mult, femeia pasionata pana peste cap de masini nu si-a botezat nici un copil BMW, masina pe care declara ca o adora si o conduce. Ea vrea ca pe urmatorul copil sa il cheme Bentley, asa ca prefera sa fie baiat, scrieLibertatea.

Recordul mondial la mersul pe franghie, doborat! Ce distanta a putut sa parcurga. Recordul mondial la mersul de franghie a fost doborat de campionul mondial de sport extrem Mich Kemer. Tanarul si-a depasit propriul rezultat inregistrat in 2012, de 222 m. In acest an, Mich a reusit sa parcurga 250 de metri pe frangie. Pentru a mari suspansul, sportivul a ales sa intinda franghia peste un lac. Tanarul nu s-a lasat descurajat de faptul ca la inceput nu reusea sa-si mentina echilibrul decat sase metri, dupa care se prabusea in apa. I-au trebuit mai mult de 20 de zile, insa intr-un final a reusit sa-si doboare recordul si sa parcurga 250 de metri de franghie. Pentru a reusi sa-si mentina echilibrul, Mich isi tinea bratele intinse la orizontal si a dat dovada de o concentrare spectaculoasa. Orice clipa de neatentie putea insemna pierderea echilibrului si un nou esec, anuntaClick.