Pana in 2100 se topeste gheata de la Polul Nord! Prof. Dr. Anders Levermann, de la Institutul pentru cercetarea consecintelor climatice din Potsdam, Germania, a prezentat recent concluziile unui studiu la nivel mondial, iar vestile privind schimbarile de pe Planeta nu sunt bune. Conform cercetarilor, pana in 2100 gheata de la Polul Nord se va topi complet, ceea ce va determina cresterea nivelului Oceanului Planetar cu un metru, iar multe din insulele cunoscute vor disparea sub ape, anunta Libertatea.

Faze tariFoto: Hotnews

A ajuns la 111 ani cu 20 de tigari pe zi si lichior la micul dejun. Dorothy Peel a implinit 111 ani si, cu aceasta ocazie, batrana a dezvaluit care este secretul longevitatii sale. Femeia din Bridlington, Anglia, spune ca a ajuns pana la aceasta varsta pentru ca a fumat toata viata cate 20 de tigari pe zi, nu s-a dat in laturi de la bautura si n-a facut copii, scrie Click.

Cat castiga angajatul celei mai cunoscute agentii de spionaj extern? Cifrele arata ca efortul face toti banii. Agentia Nationala de Securitate din SUA (NSA) a scos la concurs un post de ofiter pentru drepturile si protectia cetatenilor pentru care ofera un salariu important. Drepturile financiare ale unui astfel de angajat se aproape de cele ale unui senator sau congresman. Continuarea in Libertatea.

Si-a inscenat propria rapire si a incercat sa-si santajeze familia. Un britanic in varsta de 24 de ani a ajuns la inchisoare dupa ce si-a inscenat propria rapire si a incercat sa-si santajeze familia. Zubair Hussain a fost condamnat la opt luni de inchisoare, dupa ce politistii au descoperit ca si-a inscenat propria rapire. Hussain le-a trimis rudelor sale poze cu el avand o punga pe cap si mainile legate la spate. Acesta, din postura de rapitor, a incercat sa-si convinga familia ca a fost rapit si ca viata ii este pusa in pericol daca nu primeste o anumita suma de bani, potrivit Stirile Pro Tv.

Socant: Cele mai bizare mumii descoperite vreodata. Mumiile sunt ramasite misterioase ale unor civilizatii pierdute, o fereastra prin care noi putem sa vedem cum traiau, cu ce se imbracau, in ce credeau si ce mancau oamenii de acum cateva mii de ani. Iata care sunt cele mai bizare mumii descoperite vreodata, in Libertatea.