Incredibil! A ramas insarcinata cu 13 copii. Caz impresionant in Irak. O femeie de 40 de ani a aflat ca va urma sa nasca nu mai putin de 13 copii. Aceasta mai are acasa sapte copii. Medicul ei a afirmat, insa, ca patru dintre fetusi au decedat, tinand cont ca inima lor nu mai bate. Daca nu va mai avea probleme cu sarcina si va naste 9 copii, irakianca va intra in Cartea Recordurilor. Momentan, recordul ii apartine americancei Nadya Suleman, care in 2009 a nascut 8 copii (2 fete si 6 baieti). Medicii estimeaza ca femeia va mai pierde cativa copii pana cand sarcina va ajunge la termen si ca cei ramasi se vor naste foarte mici, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au trait luni intregi in teroare, din cauza unui sobolan monstruos, dar cand l-au prins au avut o surpriza. Fermierii dintr-un sat din China au trait luni intregi in teroare dupa ce un sobolan lung de un metru si cantarind cinci kilograme si-a facut aparitia in localitate. Astfel, el a distrus tot ce i-a iesit in cale, mancand orezul pus la pastrare din depozitele oamenilor si pestele dintr-un rau aflat in apropiere. Rozatoarea monstruoasa, cantarind de zece ori mai mult decat un sobolan obisnuit, a fost vazut pentru prima oara pe malul unui rau in timp ce devora un peste de peste trei kilograme cu falcile sale uriase Animalul a fost prins in satul Shaoyang, din China, dupa ce localnicii si-au unit fortele si au inceput sa stea la panda cu schimbul, fiind satui de pagubele provocate de sobolan. Socant este faptul ca atunci cand au incercat sa il gateasca pentru a-l manca, sobolanii fiind o mancare comuna in Asia, bucatarii au rupt doua cutite in gatul rozatoarei din cauza pielii groase si a oaselor, anuntaRTV.

Ce i-a cerut sotului sa faca pentru a-l ierta ca a inselat-o! Daca aveai senzatia ca poti scapa cu usurinta dupa ce ti-ai inselat iubita, poate te vei gandi de doua ori dupa ce vei citi asta. Un barbat s-a facut de ras pe internet, dupa ce iubita s-a l-a pus sa marturiseasca faptul ca a inselat-o intr-un mod inedit. Femeia si-a pus partenerul sa se fotografieze tinand in mana o foaie pe care este scris mesajul "mi-am inselat sotia (si era urata)". Aceasta a promis ca se va intoarce la el, cu conditia ca fotografia postata sa stranga 10.000 de like-uri. Gestul barbatului a avut un real succes si acesta a reusit sa stranga cele 10.000 de like-uri in doar doua zile, insa femeia a dat inapoi. "Vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere si nu ma voi opri pana cand n-o voi cuceri din nou", a promis barbatul, informeazaClick.

Cea mai tare saltea pentru cuplurile care dorm impreuna. Afla ce o face atat de speciala! Daca tie si partenerului sau partenerei va place sa dormiti imbratisati, dar va incomodeaza faptul ca va amorteste o mana sau un picior, atunci trebuie sa va schimbati salteaua. Aflati ca unui producator i-a venit o idee genial! O saltea care sa iti permita sa dormi in brate cu partenerul toata noaptea fara ca bratele sau alta parte a corpului sa-ti amorteasca, scrieKanalD.

Jaf la drumul mare, in plina zi! I-a furat seiful din brat. Imagini de-a dreptul incredibile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o benzinarie din Marea Britanie unde a avut loc un jaf in plina zi. Soferul unei dube care transporta bani a fos nevoit sa predea, sub amenintarea armei, un seif plin de bani. Soferul dubei parasea benzinaria in momentul in care a fost amenintat de un barbat mascat, inarmat cu o carabina si neavand ce face i-a dat acestuia banii. Autoritatile au declarat ca a fost pornita o ancheta pentru a depista cine este cel care a comis jaful insa ca deocamdata nu exista niciun suspect, anuntaClick.