"O tara trista plina de humor" sau viata bate bancul, dupa cum doriti. Regele tiganilor din Romania anunta ca il da in judecata pe Patriarhul BOR, Daniel Ciobotea, in urma unui pamflet publicat de cunoscutul site umoristic Times New Roman (TNR). Daniel Cioaba se arata revoltat de "declaratia" Patriarhului imaginata de TNR cum ca PF Daniel are aur, iar "maria sa" Cioba o tinichea doar. "Credem ca aceastedeclaratii facute de domnul Patriah Daniel defaimeaza coroana, implicit ar jigni intreaga comunitate de rromi si dorim sa-l dam in judecata pentru calomnie... sau daca este vorba de un pamflet pe cei ce au facut aceasta stire", spune regele tiganilor.

Daniel CioabaFoto: Captura YouTube

Domnia sa nu crede ca este vorba de o gluma sau pamflet deoarece a vazut ca stirea a fost redata de "niste site-uri serioase cum e cotidianul.ro". "(Am vazut pe ) mai multe site-uri, printre carecotidianul.ro, punctuldestiri.ro, infoportal.rtv, telegrafonline si multe altele, o stire care face o afirmatie ca cei de la CNN au facut o greseala si l-au prezentat drept Rege al Rromilor pe Patriarhul Daniel. Mai departe, avem un raspuns al domnului Patriarh care afirma ca cei de la CNN nu stiu sa faca deosebirea dintre aurul curat pe care il poarta dansul si tinicheaua aurita pe care o port eu. Credem ca aceasta afirmatie facuta de domnul Patriarh Daniel defaimeaza coroana care pentru etnia rroma intr-adevar inseamna ceva, implicit ar jigni intreaga comunitate de romi, si dorim sa-l dam in judecata pentru calomnie... sau pe cei care au scris pamfletul daca e asa", mai declara maria sa Daniel Cioaba :).

Speram ca disputa dintre rege si Patriarhul BOR sa nu fie una si de ordin religios, stiind ca fostul rege Florin Cioaba a fost predicator baptist :)

Redactia HotNews.ro este ferm convinsa ca totul este doar o replica plina de umor a domnului Cioaba fata de pamfletul Times New Roman :)

Stirea a mai aparut pe Ora de Sibiu,Turnul Sfatului,Romania TV si B1 TV