Fiica presedintelui ceh, filmata la o orgie. Care a fost reactia tinerei de 19 ani. Zvonurile potrivit carora fiica presedintelui ceh, Katerina Zemanova, ar fi participat la o orgie par sa fie sustinute de aparitia unui filmulet care a invadat internetul. Un fimulet din timpul orgiei la care ar fi luat parte si tanara de 19 ani a fost postat, miercuri, pe internet. In imagini, tanara pare inconjurata de persoane care intretin relatii sexuale si mai multe tinere cu pahare pline cu alcool. Fiica lui Milos Zenova, presedintele Cehiei, a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi luat parte la orgie. Tanara sustine ca imaginile au fost trucate si ca persoana din imagini nu este ea, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai infricosator film creat vreodata are la baza un fapt real. Intamplarea a cutremurat America. Exorcistul a fost primul film de groaza nominalizat la Premiile Oscar. Cu 23 de ani inainte de aparitia pe ecrane scenariul s-a desfasurat in realitate, in statul american Missouri, unde preotii iezuiti au scos diavolul din trupul unui baiat in varsta de 14 ani. Aparut pe marile ecrane in anul 1973, filmul Exorcistul a ingrozit publicul cinefil din lumea intreaga prin povestea infricosatoare a fetitei de 12 ani, posedate de demoni, si incercarile disperate ale mamei sale de o a recastiga, printr-un ritual de exorcizare realizat de doi preoti. Pelicula regizata de William Friedkin a fost realizata dupa romanul omonim al lui William Peter Blatty, publicat in 1971, insa putina lume stie ca la baza povestii sta o intamplare reala. Este vorba de un ritual de exorcizare la care a fost supus luni de zile un baiat in varsta de 14 ani, de catre preoti iezuiti, anuntaRTV.

Si-a mutilat iubitul din cauza ca a refuzat sa faca sex cu ea si cu o alta femeie. O femeie a socat intreaga America, dupa ce si-a injunghiat iubitul in ochi pentru ca a refuzat sa faca sex in trei. Se pare ca tanara de 28 de ani s-a infuriat teribil atunci cand partenerul ei a refuzat sa faca sex cu ea si cu inca o femeie. Potrivit instantei, Crystal King-Woolfork se afla in stare de ebrietate atunci cand a mers la iubitul ei care dormea si i-a propus o partida de sex in trei. Cand a auzit ca barbatul o refuza, Crystal a apucat un cutit si i l-a infipt acestuia in ochiul stang. Femeia a marturisit ca s-a intors acasa de la club cu o partenera pe care o cunoscuse in acea noapte si au mers in dormitor peste iubitul ei pentru a-i propune acestuia o noapte de sex incredibil. Se pare ca cele doua femei au inceput sa intretina relatii sexuale sub privirile barbatului abia trezit din somn. In momentul in care partenera lui l-a invitat sa li se alature, barbatul a refuzat-o, informeazaClick.

Motivul uluitor pentru care o prezentatoare tv din Turcia a fost data afara! O prezentatoare tv din Turcia a fost data afara dupa ce un lider din ministerul de Justitie a criticat-o ca apare prea decoltata la televizor. Tinuta lui Gozde Kansu a fost descrisa drept una inacceptabila de catre purtatorul de cuvant Huseyin Celik deoarece ii dezvelea sanii prea mult. El a lansat si un atac virulent asupra lui Gozde in timpul unui show fara s-o nominalizeze insa insistand pe imbracaminte. Nu facem nicio interventie, insa este prea mult. Este inacceptabil. Producatorul a motivat absenta prezentatoarei de saptamana urmatoare motivand ca are programul incarcat, scrieKanalD.

Incredibil! Coafura asta face 500 milioane de dolari! Banii cu care am putea construi 100 de kilometri de autostrada in Romania, un bijutier celebru din Londra a realizat o coafura cu totul iesita din comun. Laurence Graff (75 de ani) a vrut sa-si serbeze in stil mare 60 de ani de cariera. Acesta a realizat un impresionant coc cu bijuterii a caror valoare se ridica la 500 de milioane de dolari (circa 1,64 de miliarde de lei). Cocul e ornat cu 22 de bijuterii rare create manual. Printre acestea se numara si un inel cu diamant galben de 52,73 de carate. Coafura include si cercei cu diamante in forma de inima de 51,53 de carate, un pandativ cu diamant de 10,47 de carate si o serie de bijuterii cu diamante de 550 de carate in total, anuntaClick.