Fenomenul OZN in Romania, confirmat de fosti ofiteri ai Bazei Aeriene de la Boboc. Seria dezvaluirilor despre intalnirile militarilor cu aeronave extraterestre in spatiul aerian romanesc continua in Adevarul cu un interviu inedit acordat de un fost ofiter al unei statii de radiolocatie. Doru Dragoi a lucrat in punctul de comanda radar de pe aerodromul Buzau si a fost martor al unui fenomen tinut sub tacere peste 20 de ani de catre armata.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sta in maini pe marginea prapastiei, la 609 metri inaltime. Iti taie rasuflarea! Un acrobat de 30 de ani sfideaza moartea, dupa ce s-a cocotat pe marginea unei prapastii din Lysefjord, Norvegia, la 609 metri inaltime. Eskil Ronningsbakken a reusit sa-si pastreze echilibrul chiar si intr-o singura mana, desi vantul aprig, care sufla cu 70 km/h, ii dadea mari batai de cap. Barbatul face gimnastica de la varsta de 5 ani si este pasionat de sporturile extreme. El se pregateste intens pentru a intra in Cartea Recordurilor, scrie Click.

Inimile singure din China: pana in 2020, 24 de milioane de barbati nu-si vor putea gasi sotii. Controversata lege de planificare familiala din China va avea efecte catastrofale in urmatorul deceniu, sustin specialistii. Pentru milioane de barbati din China sa-si gaseasca o partenera de viata in aceasta tara este aproape imposibil. Cei 30 de ani de implementare a "politicii de un singur copil", la care se adauga preferinta culturala a cuplurilor pentru a avea baiat ce a dus la avorturi in masa a copiilor de sex feminin vor avea ca rezultat pana in anul 2020 un numar urias de 24 de milioane de barbati chinezi fara partenera, relateaza Stirile Pro Tv.

Sa nu-ti vina sa crezi: ce contine cosul de gunoi al unui roman? Se spune ca un indiciu foarte serios al nivelului de trai este cantitata de gunoi care iese din fiecare gospodarie. Or, un studiu realizat recent de o companie ce preia si valorifica deseurile arata ca nu stam foarte rau... Continuarea in Libertatea.

Incredibil! Plange cu lacrimi de sange. Medicii nu pot face nimic. Un barbat din Tennessee, Statele Unite, care a inceput sa planga cu lacrimi de sange, a uimit lumea medicala. Michael Spann, de 30 de ani, sangereaza pe ochi, nas si gura de 4 ani. Barbatul spune ca aceasta boala l-a facut sa renunte la scoala si chiar sa-si piarda serviciul. Americanul a inceput sa lacrimeze sange zilnic la varsta de 22 de ani, iar sapte ani mai tarziu frecventa lor s-a redus la doua sangerari pe saptamana, potrivit Click.

Cele mai ciudate afrodisiace din intreaga lume. In unele culturi, cele mai absurde lucruri sunt considerate afrodisiace... Ai bea sange de cobra sau urina de babuin? Fugu, maca sau cornul de rinocer - afla despre cele mai ciudate afrodisiace din intreaga lume din Libertatea.