In 5 ani, americanii vor trimite in razboi "Terminatori"! De acum in cinci ani, soldatii americani vor putea sa fie acoperiti si protejati de veritabile masini de razboi. Este vorba de roboti conceputi pentru diferite functiuni. Mergand de la misiunea de deminare la cea de transport de material, acesti roboti pot sa si ucida. Armata americani e pe cale sa devina o armata compusa in mare parte de roboti? Dupa anuntul uimitor al dezvoltarii de armuri "Iron Man", care ii vor face indestructibili pe soldatii de elita, iata ca s-au facut si teste cu roboti intr-o baza militara. Saga Terminator nu va mai fi se pare numai de domeniul SF. Masinile de razboi dezvoltate pentru a-i ajuta pe oameni vor deveni ei vreodata de necontrolat si se vor intoarce impotriva lor? Intre 7 si 10 octombrie, mai multe companii, HDT Robotics, iRobot, Northrop Grumman si QinetiQ, au fost prezente la Fort Benning, o baza militara din statul Georgia, SUA, pentru o demonstratie intitulata Robotic Rodeo, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Record in PE: Dan Dumitru Zamfirescu este europarlamentarul (PRM) care nu a votat niciodata "NU" in actuala legislatura. De fiecare data, adica de 541 de ori, a votat cu "DA". "Votez asa pentru ca eu sunt de-acord cu toate propunerile. Nici nu mai imi aduc aminte cand am spus ultima oara NU", spune europarlamentarul PRM cu stagii vechi in Securitate. Ziarul ABC noteaza ca, dupa spusele colegilor sai europarlamentari romani, fostul ofiter de securitate din timpul dictaturii lui Ceausescu urmareste un singur scop: sa obtina usor bani, citeaza EuroPolitics.

Si-a cumparat un apartament in centrul Parisului! Ce a vazut cand a deschis usa locuintei: "Atarna acolo de 8 ani". Un barbat din Franta a crezut ca si-a implinit un vis de-o viata atunci cand si-a cumparat un apartament. Potrivit cotidianului Le Parisien, un barbat care si-a cumparat recent un apartament a trait socul vietii cand a dechis usa imobilului. Barbatul a descoperit ca nu era singurul locuitoral respectivei case. Lasand, umorul negru la o parte, barbatul in cauza a descoperit in apartament trupul neinsufletit al fostului proprietar, care isi luase viata in urma cu 8 ani. Politistii au identificat cadavrul drept Thomas Ngin, un barbat din Cambodgia, decedat in 2005. Barbatul, care ar fi implinit 50 de ani anul acesta, s-a spanzurat dupa ce a fost concediat. Vecinii i-au stans corespondenta si ii mai bateau in usa din cand in cand, insa au presupus ca a parasit tara. Asociatia de proprietari a decis dupa 8 ani in care nu a auzit de barbat sa vanda locuinta, anuntaCancan.

Dezvaluire socanta! Ce folosesc cercetatorii spanioli, in loc de manechine, in simularile de accidente auto. Cercetatorii spanioli din domeniul sigurantei auto au recunoscut ca folosesc cadavre umane, in locul manechinelor, in simularile de accidente. Cercetatorii din Parcul Tehnologic din Alcaniz folosesc cadavre umane pentru ca sunt mai mult ieftine, iar rezultatele testelor sunt mai concludente. Un manechin pentru teste auto costa aproximativ 150.000 de euro, in timp ce cadavrele sunt mult mai ieftine. In general, cadavrele ajung la cercetatorii din domeniul sigurantei auto de la universitatile cu profil medical. Folosirea cadavrelor a inceput in urma cu peste 50 de ani, cand Universitatea de Stat din Detroit inceput sa testeze rezistenta corpului uman intr-o coliziune, apeland la scolile medicale pentru furnizarea materialul necesar. In prezent sunt sase locuri in toata lumea unde se practica acest lucru, informeazaLibertatea.

Farsa de zile mari: Ce au patit doi barbati care alergau pe langa un cimitir. Nimic nu este mai infricosator decat sa vezi ceva zburand deasupra ta atunci cand alergi pe langa un cimitir, cu atat mai mult cand iti dai seama ca este un schelet. Doi barbati care faceau jogging pe langa un cimitir din SUA au tras sperietura vietii lor dupa ce au vazut un "schelet zburator". Ingroziti, cei doi au fugit mancand pamantul. Acestia au aflat, insa, mai tarziu, ca totul a fost o farsa a lui Tom Mabe, un comediant din SUA. Tom a folosit un schelet de jucarie modificat cu un motor ca sa poata zbura, scrieRTV.

Si-a facut zeci de operatii estetice pentru a semana cu Justin Bieber. Vezi in ce hal arata acum. De la fete de doar cativa ani pana la bunicute, aproape ca nu mai exista persoane care sa nu fi auzit de Justin Bieber. Multi sunt in stare sa faca orice pentru a intra in gratiile idolului lor, insa acest caz le intrece pe toate. Va vine sa credeti sau nu, Toby Sheldon, un compozitor in varsta de 33 de ani din Statele Unite, a cheltuit peste 100.000 de dolari pe operatii estetice pentru a semana cu Justin Bieber. Barbatul si-a operat ochii, pometi, nasul si chiar si gura pentru a semana cat mai bine cu vedeta. "De cand a ajuns vedeta pozele lui sunt peste tot. Le vedeam mereu si, de fiecare data, ma gandeam la un singur lucru: ca vreau sa arat ca el", spune barbatul. Transformarea a durat cinci ani de zile, timp in care chinurile au fost groaznice. Toby spune insa ca totul a meritat, anuntaKanalD.

Senzational! Vrei sa arati ca el? Cum se antreneaza la 64 de ani. Numele omului din videoclipul de mai jos este Robert Durbin, in varsta de 64 de ani si a ajuns o vedeta la nivel mondial dupa ce, la varsta lui, a ajuns sa arate ca un adevarat culturist. Cand avea 56 de ani Robert si-a dat seama ca este pra gras asa ca a decis sa se apuce de sport. Iar rezultatele sunt cu adevarat incredibile. Exercitiile pe care l eprefera sunt cele in aer liber, de preferat care includ serii tensionate la bara verticala sau orizontala, pentru dezvoltarea masei musculare. Americanul recunoaste ca a fost motivat sa faca aceste lucruri de mai multi factori, unul dintre cei mai importanti fiind situatia rea din familia sa, informeazaClick.