CV de politician: Relaxarea, una dintre aptitudini. Voicu este si lider al Tineretului Conservator din Sectorul 3. Din CV reiese ca s-a nascut in 1989, in acest moment fiind student la Universitatea Bioterra Bucuresti, unde studiaza "Controlul si experitiza produselor alimentare". La capitolul "aptitudini", pe langa "relaxare", Voicu mai are trecuta si "gandirea critica". CV-ul a fost postat pe Facebook pe contul dexonline.ro, relateazaEVZ.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Demential! Un leu de mare l-a lasat pe pescar fara trofeu. Doi pescari americani se laudeau cu pestii prinsi de ei in fata camerei de filmat, iar ce a urmat pe urma i-a lasat cu gura cascata. Cei doi laudarosi tocmai se pregateau sa filmeze o emisiune culinara in care sa-si gateasca prada, cand unul dintre barbati s-a trezit ca cineva trage de pestele sau. Mare le-a fost mirarea, cand au descoperit ca hotul era Poncho, un leu de mare, celebru in Cabo San Lucas, Mexic, pentru comportamentul lui, scrieClick.

A vrut sa isi potoleasca foamea, insa i s-a facut rau instant cand a vazut ce a bagat in gura! Un barbat din New York a vrut sa isi potoleasca foamea, dar a avut parte de o experienta oribila, pe care cu siguranta nu o va uita prea curand. Va vine sa credeti sau nu, Andrew Brodsky, in varsta de 35 de ani, a gasit un deget de animal, cu tot cu unghie, intr-o conserva de spanac. "Am luat o singura gura, cand am simtit ceva foarte ascutit pe limba. M-am speriat foarte tare si am scuipat imediat. Am incremenit cand am vazut ca bagasem in gura degetul unui animal, care inca avea unghia atasata. Mi s-a facut rau instant, este inadmisibil asa ceva", a spus el. Vizibil marcat de experienta neplacuta, barbatul este hotarat sa dea in judecata compania producatoare, anuntaKanalD.

Uraaaa! Am mustati de 4,29 metri! Fudulie mare pe indianul Ram Singh Chauhan, de 58 de ani! Barbatul din Jaipur a ajuns in Cartea Recordurilor ca posesor al celor mai mari mustati din lume. Dupa 32 de ani, firele de par de pe buza superioara, care-i dau batai de cap cate doua ore pe zi sa le curate, au atins lungimea de 4,29 de metri. Se lupta din greu sa le tina departe de mancarea din farfurii si sa nu le agate de ceva din jur. "A lasa mustata sa creasca este ca si cum a-i avea grija de un bebelus, trebuie s-o hranesti", spune Ram, care nu si-a mai tuns "comoara" de cand s-a insurat. Umbla toata ziua cu mustatile in maini, dar nu se vaita, fiindca sunt "tot ce are mai de pret pe lume", informeazaClick.

Facebook poate prezice daca te vei desparti de persoana iubita, arata un studiu care dezvaluie secretul unei relatii de durata. Secretul unei relatii romantice nu este scris in stele, ci in forma retelei sociale a unei persoane. O noua cercetare realizata de Jon Kleinberg, informatician la Universitatea Cornell, si Lars Backstrom, inginer la Facebook, dezvaluie ca reteaua sociala a unei persoane poate dezvalui identitatea partenerului romantic si poate chiar sa prevesteasca daca relatia se apropie de sfarsit. Cercetatorii au folosit datele a 1,3 milioane de utilizatori Facebook, selectati aleatoriu dintre toti utilizatorii care indeplineau urmatoarele conditii: o varsta mai mare de 20 de ani, cu 50-2.000 de prieteni si care includeau numele partenerului in profilul lor. Volumul de date era urias: 379 de milioane de noduri si 8,6 miliarde de legaturi. Datele au fost folosite in mod anonim, scrieDescopera.ro.

Toti cei care l-au vazut au inghetat! Este supranumit omul balon! Cazul de mai jos este cu adevarat socant si a uimit oameni din lumea intreaga prin duritatea lui. Mohammad Umar, in varsta de 63 de ani, sufera de o boala crunta, din cauza careia este supranumit omul balon. Corpul lui este acoperit complet de tumori, care au inceput sa se dezvolte inca de la varsta de 14 ani. Afectiunea se numeste neurofibromatoza, o boala rara care nu are momentan nici un leac. El nu intampina dureri, dar are un discomfort de nesuportat. Va vine sa credeti sau nu, in ciuda bolii lui, o femeie s-a indragostit la prima vedere de el, atunci cand avea 28 de ani. "Am simtit de la bun inceput ca Umar este un om bun, ca are un suflet extraordinar. Asta m-a interesat, nu cum arata", a spus femeia. Impreuna cei doi au 4 copii care, din fericire, nu au mostenit cumplita boala, anuntaKanalD.

Uite cum n-o sa mai ai probleme cu tocurile cui. S-a inventat recent un "manson" care acopera tocul cui pentru a evita blocarea acestuia in asfalt, pietris sau guri de canal. De asemenea, dispozitivul care se poate atasa la pantofii cui ii face mai comozi pentru femeile care nu se pot lipsi de ei, chiar daca trebuie sa sufere pentru eleganta. "Mansonul", care a aparut pe piata la New York, costa circa 53 de dolari simplu si 108 dolari, daca este incrustat cu cristale Swarowski, informeazaClick.