Adevaratul Frankenstein: O cercetatoare nebuna a vrut sa creeze o noua rasa, din animale moarte. O cercetatoare nebuna din Varsovia, Polonia, a incercat sa creeze o noua rasa incrucisand cadavrele a aproape 100 de caini si de pisici. Aproape 100 de cadavre disecate de caini si de pisici au fost gasite in frigiderele din casa femeii. Politia a facut perchezitii dupa ce vecinii s-au plans de mirosurile si de zgomotele din locuinta. Ofiterii pentru protectia animalelor, care au gasit si 72 de pisici grav bolnave, au spus ca conditiile din casa erau "dezgustatoare", fiind excremente de animale in fiecare camera. "A devenit obsedata sa creeze o noua rasa de caini si cand a esuat, a incercat acelasi lucru la pisici. Au fost niste experimente dubioase rau. Nu va mai avea voie sa detina niciodata animale. Dar pana vom primi rezultatele autopsiilor facute de veterinari, nu vom putea stabili exact ce facea ea aici", a spus un ofiter, scrie RTV.net.

Faze TariFoto: Colaj foto

Creatura legendara surprinsa pe Google Earth. Un video postat pe YouTube arata o silueta intunecata si misterioasa intr-o padure din Canada, despre care multi au spus ca ar fi legendarul Bigfoot. In filmarea pusa pe YouTube, in care sunt imagini din satelit de pe Google Earth, se vede o forma intunecata ascunsa intre copaci, la marginea autostrazii Trans-Canada, in British Columbia. Clipul a fost postat de Wowforreeel, un cercetator de fenomene paranormale, si a fost vizionat pana acum de peste 8.000 de persoane. Kevin Sherf, un utilizator de YouTube, este convins ca imaginile il reprezinta pe Bigfoot: "V-am spus ca Bigfoot exista. Asta e o dovada limpede ca lumina zilei", noteaza stirileprotv.ro.

Incredibil! S-a dezbracat in sanii goi pentru controlul de securitate de la aeroport. O femeie de 50 de ani din Marea Britanie s-a dezbracat in sanii goi in aeroportul din Manchester, in timpul controlului de securitate. Kelly Hadfield-Hyde pretinde ca agenutl de securitate i-a cerut acest lucru. Femeia de si o prietena de 48 de ani doreau sa ajunga in Malaga, Spania. Ele sustin agentul de securitate de la aeroport, Abdullah Maye, nu stapaneste bine limba engleza si nu s-a exprimat indeajuns de clar, iar ele au inteles ca pentru a trece de control trebuie sa se dezbrace. "Arata cu degetul inspre mine si imi zicea sa-mi dau jos hainele. Am intrebat daca se refera la jacheta pe care o purtam, dar el a spus: ᅡJos, jos, toate josᅡ!", a declarat Kelly Hadfield-Hyde, pentru Daily Mail, scrie Libertatea.

Se antreneaza la peste 600 de metri inaltime zilnic. Tu ai putea face asta? Cei mai multi aleg sa-sa faca antrenamentele in sala de gimnastica sau in fata unui DVD player din sufrageria lor, dar nu si rusul care infrunta moartea zi de zi Alexander Ruslnov. Neinfricatul Ruslnov se antreneaza zi de zi la sute de metri inaltime, pe marginea cladirilor. Exercitiile facute de acesta sunt extrem de periculoase si o singura clipa de neatentie l-ar putea costa viata. Tanarul sta in maini pe marginea cladirilor fara echipament de protectie. Rusinov a inceput antrenamentele in urma cu sase ani, in sala de sport a scolii sau pe terenul de sport, pentru ca dupa aceea sa inceapa sa exploreze cladirile din orasul sau natal, Saratov (Rusia), anunta Click.

Si-a scos la vanzare "comoara" pe care o strangea de zeci de ani. "Am plans cand am aflat suma". La 44 de ani, Barry T Smith nu se putea lauda cu foarte multe lucruri. Avea insa o colectie uluitoare de benzi desenate si era convins ca, atunci cand le va vinde, se va umple de bani. "Aceste reviste vor fi candva banii de facultate pentru copilul meu sau avansul pentru o casa", asa gandea barbatul de 44 de ani privind catre cele 1.200 de benzi desenate pe care le adunase in viata sa. Citise mai multe stiri din 2013 care ii dadeau sperante. Primul numar din Superman, descoperit din intamplare in peretele casei, i-a adus unui barbat 175.000 de dolari in luna iunie. In Dallas, primul numar din Batman s-a vandut cu peste 500.000 de dolari. Si-a scos toate revistele la vanzare, dar a trait un soc cand a aflat suma pe care le-a vandut. "500 de dolari! Doar atat. Am plans cand am aflat" povesteste Barry, informeaza stirileprotv.ro.

Ea este o femeie unica in istorie! Detaliul din aceasta poza a uluit o lume intreaga. O femeie din India a uluit intreaga planeta dupa ce a reusit sa faca un lucru de care nicio alta reprezentanta a sexului frumos nu a fost in stare. Va vine sa credeti sau nu, ea a dat nastere la 11 copii. Bebelusii au venit pe lume in urma unei operatii de cezariana care a durat mai multe ore. Sarcina a rezultat cel mai probabil in urma unei fertilizari in vitro. Indianca poate intra in Cartea Recordurilor, pentru ca toti ce 11 copilasi au trait si sunt sanatosi, scrie KanalD.