S-a inventat cutia unde poti abandona bebelusii. Initiativa ingenioasa! Autoritatile de la Praga s-au hotarat sa gaseasca o metoda prin care sa vina in sprijinul mamelor care nu-si permit sa-si creasca bebelusii din cauza saraciei, ca sa nu-i mai arunce, punandu-i in pericol de moarte. Aceasta intiativa a fost luata in capitala ceha dupa ce 60 de copii au fost gasiti aruncati in intreaga tara. In cutia care a fost instalata in GynCentrum orice femeie isi poate abandona progenitura in siguranta fara sa o stie cineva si fara a fi trasa la raspundere. Aceasta metoda a mai fost folosita in Evul Mediu, dar fusese data de mult uitarii, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata adolescenta care nu va putea face niciodata sex! Ce-i lipseste acestei fete frumoase. Jacqui Beck, de 19 ani, sufera de o boala ciudata, de care nu stiuse nimic pana de curand. Acum, viata ei s-a schimbat pentru totdeauna. De curand, Jacqui s-a dus la medic din cauza unor dureri de spate. Cu aceasta ocazie, ea a discutat cu doctorul si despre faptul ca pana la aceasta varsta nu avusese niciodata ciclu. In urma unui control, tanara a aflat ca sufera de sindromul MRKH, adica nu are uter, cervix si nici vagin, scrie Daily Mail. Din aceasta cauza, ea nu va putea avea niciodata copii si nici nu va putea face sex, potrivit Cancan.

A slabit 12,7 kg intr-o singura zi. Ross Edgley te invata cum sa scapi rapid de kilogramele in plus. Cate femei nu si-ar dori sa scape de kilograme in plus, intr-un timp cat mai scurt?! Un antrenor britanic a descoperit o dieta rapida, prin care poti slabi chiar si 10 kilograme, in doar o singura zi. Ross Edgley, de 28 de ani, a folosit o metoda proprie de slabit si a reusit sa dea jos aproape 13 kilograme consumand o cantitate redusa de apa, facand multa sauna si purtand haine care favorizau transpiratia in timp ce facea exercitii fizice, scrie Click.

Un bebelus a devenit vedeta internetului. Ce face cand vede prima data o bucata de gheata. Bebelusii sunt curiosi de obicei, iar acesta este de-a dreptul fascinat de o portiune mica de gheata. Asta pentru ca, dupa cum afirma cei care l-au filmat, probabil chiar parintii lui, este pentru prima data cand vede gheata. Acest copilas din Rusia demonstreaza ca orice poate fi fascinant la varsta lui si "examineaza" intens bucatica de gheata. Integral pe StirileProTv.ro.

Si-a cumparat casa langa cea a fostei sotii ca sa-i arate mereu un semn obscen! Asta da razbunare! Alan Markovitz, de 59 de ani, proprietarul unui club de striptease din Detroit, a cumparat o casa situata langa cea a fostei sotii, instaland o sculptura obscena care se vede perfect din locuinta ei. Sculptura de bronz reprezinta o mana cu degetul mijlociu ridicat de 3,6 metri inaltime. Barbatul s-a razbunat astfel pentru ca a fost parasit, iar fosta sotie, Lenka Tuhoy, a inceput deja sa se planga prietenilor de aparitia semnului obscen, potrivit Click.