Ham! Ham! De 34 de ani traieste ca un maidanez. Mare e gradina lui Dumnezeu! Americanul Gary Matthews era convins, inca din copilarie, ca este un catel in corp de om! Acum, doarme in cusca de caine, mananca mancare de caine si latra la trecatori. Daca il prinzi fara costumatia de caine, pe care se incapataneaza s-o poarte aproape tot timpul, ai zice ca e un barbat de 47 de ani aproape ca oricare altul. Insa, daca vorbesti cu el, iti dai seama imediat ca Gary Matthews nu poate sa fie in toate mintile. Obligat de parinti, a facut o scoala de IT si are calificare de tehnician, insa sustine ca nu poate trai decat precum cainii. Si-a procurat chiar si un costum care seamana cu o blana canina de culoare gri, dotat cu zgarda, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sotul a acuzat-o ca l-a inselat si i-a cerut divortul! Ce a patit o femeie dupa ce a nascut intr-un spital din Rusia. Doua femei din Rusia au avut parte de o experienta extrem de dureroasa dupa ce au nascut intr-un spital din Rusia. Acesta este momentul extraordinar in care doua mame si-au revazut adevaratii copii dupa ce au fost schimbati la nastere. Maternitatea in care au nascut a facut o greseala teribila si le-a incurcat celor doua mame copiii. Lyudmila Dubaeva si Lyudmila Trofimova au trecut prin momente ingrozitoare dupa ce au ajuns acasa si au realizat ca copilul adus nu este al lor. Dupa 102 zile in care cele doua s-au rugat de conducerea spitalului sa recunoasca greseala, una dintre femei a depus plangere la politie si din banii lor, au facut un test ADN care le-a confirmat faptul ca spitalul facuse o greseala, anuntaCancan.

Bani sa ai, curajos sa fii! Asa se lauda pe internet arabii bogati. Ultima fita in Emiratele Arabe Unite! Tinerii arabi extrem de bogati se intrec in a-si pune poze pe Internet cu animalele lor de companie cu totul neobisnuite. Se fotografiaza jucandu-se cu leii si gheparzii urcati pe masinile proprii de lux, Mercedes, Lamborghini, sau pe barci rapide. Fiecare isi etaleaza fiarele imblanzite ca o dovada a bogatiei si a puterii fabuloase de care dispune, informeazaClick.

Trocuri ciudate inainte de Craciun. Ce ofera romanii la schimb pentru un porc. Cum nu toata lumea isi permite sa cumpere un porc, unii s-au gandit sa faca rost de bucate pentru Craciun dand la schimb ce au mai valoros prin casa, informeaza Romania TV. La mica publicitate au aparut o multime de anunturi in care oamenii ofera telefoane de ultima generatie, laptopuri sau chiar masini pentru friptura si carnati. Pentru a avea un porc de Craciun, oamenii sunt dispusi sa faca cele mai ciudate schimburi. Unii dintre ei renunta la telefoane sau la laptopuri. Altii isi dau chiar masinile, scuterele sau productia de vin si de tuica. In Timis, site-urile de publicitate au fost invadate cu anunturi in care oamenii ofera laptopuri sau telefoane de ultima generatie pentru un porc, scrieRTV.

A asteptat un an de zile pentru fotografia perfecta! Iata ce a reusit sa surprinda in cadru! Fotograful Steve Winter este pasionat de pozele realizate in slabaticie, cu feline. El a vrut insa sa surprinda in imagini o puma chiar in orasul Los Angeles. Steve, care lucreaza pentru National Geographic, a montat camere foto speciale chiar pe colina unde este construita celebra sigla Hollywood. Cu ajutorul unui biolog, fotograful a gasit locul ideal unde putea fi vazuta o puma, dar tot a trebuit sa astepte 14 luni pana cand felina a trecut prin apropierea aparatelor si a fost pozata. Fotograful a folosit patru camera spciale, montate intr-o anumita zona, care porneau automat atunci cand senzorii detectau miscare in apropiere, anuntaCancan.

Cele mai bune prietene? Relatii ciudate intre o parlamentara si o romanca cu un profil pe un site de sex. Mai multe legaturi ciudate intre o parlamentara din Marea Britanie si o romanca care apare pe un site de sex au fost descoperite. Nadine Dorries e una dintre cele mai active membre ale Partidului Conservator din Marea Britanie. Femeia sta intr-o casa detinuta de acelasi barbat care este proprietarul casei in care sta modelul Ramona Ladin. Ramona apare pe un site, Fling.com, unde cei care il acceseaza cauta alte persoane cu care pot face sex. Insa romana insista ca profilul e fals. Femeia de 26 de ani spune, pe un site de socializare, ca este prietena buna cu parlamentara si ca Nadine e o persoana minunata, informeazaClick.