Un moment romantic a devenit o scena de groaza! Porumbeii de la o nunta, vanati de invitati. Trebuia sa fie un moment romantic: o suta de porumbei albi au fost eliberati in aer pentru a creea un fundal spectaculos la nunta a cinci cupluri din China. Dar insurateii au fost complet oripilati cand, in loc sa zboare pe cer, pasarile au fost prinse de oaspetii care le-au luat acasa sa le manance. Dupa ce au facut pozele de nunta, porumbeii au fost prinsi de invitatii care nu aveau de gand sa lase o masa gratis sa le scape. Intreg incidentul a fost surprins de fotografii angajati de cupluri. "Cu plase si cu mainile goale, invitatii si localnicii au prins pasarile, le-au omorat si le-au dus acasa sa le manance. Nu au avut pic de mila, porumbeii au incercat sa scape, dar nu au avut nicio sansa", a povestit un barbat, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ea este "sora" lui Mowgli! Afla povestea fetitei care a trait in jungla. Pare greu de crezut pentru un copil, dar fetita din imagini a trait 10 ani in jungla africana. Tippi a si-a dus primii 10 ani din viata in jungla Africii, printre animale periculoase. Imaginile vorbesc de la sine si spun povestea unei vieti extraordinare, pubicate in cartea "My Book of Africa", disponibila acum in toata lumea pentru prima data. In perioada din Africa, fetita a stabilit prietenii neobisnuite cu un elefant, caruia ii spune "fratele meu", si cu un leopard, pe care il numeste "cel mai bun prieten al meu". Parintii sai francezi, fotografi de peisaje salbatice, au fost mereu langa copilul lor, potrivit apropo.ro. Acestia nu au considerat ca situatiile in care Tippie calareste un strut sau sta linistita alaturi de un linx si danseaza cu un elefant sunt neobisnuite pentru fetita lor, anuntaLibertatea.

Avea jumatate de tona si medicii ii mai dadeau un an de trait! A slabit 376 de kilograme. Cantarea 466 de kilograme si era pe moarte in ianuarie 2012! Mayra Rosales, de 32 de ani, si-a schimbat complet regimul alimentar dupa ce a suferit o interventie chirurgicala si acum are numai 90 de kilograme. Povestea Mayrei Rosales din Houston, Texas, care si-a luat asupra ei o crima pe care nu a comis-o numai sa-si salveze sora, continua sa uimeasca lumea. In 2012, pe cand era cercetata pentru uciderea nepotului sau Eliseo, de doi ani, avea greutatea de aproape o jumatate de tona si medicii nu-i mai dadeau mai mult de un an de trait. Suferea de pneumonie si era nevoie de zece barbati si o ambulanta foarte mare sa fie dusa la spital. Initial a declarat ca si-a ucis nepotelul, rostogolindu-se din greseala peste el, informeazaClick.

Creatura bizara, descoperita in adancuri. Oamenii au inghetat cand au vazut ce au scos din apa. O creatura uriasa a fost scoasa din ape in Vietnam si asa cum era de asteptat, imaginile au facut inconjurul lumii. Unii au spus ca este un monstru, altii au explicat ca este vorba doar de o specie de balena denumita "balena Bride". Balenele Bride pot ajunge pana la 15 metri lungime si inoata cu o viteza de 20 de kilometri pe ora. Acestea isi pot disloca maxilarul inferior, la fel ca serpii, pentru a inghiti o cantitate cat mai mare de hrana, scrieRTV.

Uluitor! A dormit un an langa sotul mumificat. O femeie din Belgia a fost atat de daramata de pierderea sotului ei incat a refuzat sa renunte la acesta. Femeia a dormit un an alaturi de cadavrul sotului mumificat. Vecinii unei belgiene au fost de-a dreptul socati, dupa ce au aflat ca femeia si-a petrecut un an din viata alaturi de cadavrul sotului ei. Cadavrul barbatului de 79 de ani a fost descoperit in urma cu cateva zile in apartamentul in care acesta locuia cu nevasta sa. Se pare ca batranul a decedat in urma unei crize de astm in noiembrie 2012. Femeia de 69 de ani a continuat sa doarma alaturi de cadavrul aflat in descompunere, in ciuda mirosului ingrozitor. Vecinii celor doi batrani nu au simtit niciun miros ciudat, iar autoritatile belgiene au devenit suspicioase abia dupa ce administratorul a depus plangere impotriva acestora, pentru ca nu-si platisera chiria din 2012, anuntaClick.