Toti ar vrea sa fie in locul lui! Incredibil cum arata sotia acestui batran care are deja stranepoti. Bob Baker are 68 de ani si, cum este firesc la varsta lui inaintata, are deja 9 nepoti si cativa stranepoti. Este mandru de familia lui, mai ales de sotia lui, cu care s-a casatorit acum 3 ani si care este mult mai tanara decat el. Kelly are doar 28 de ani, insa n-a ezitat deloc sa devina sefa acestei familii numeroase. Nu i se pare ciudat ca are aceeasi varsta cu nepoata sotului ei, scrie Daily Mail. Tanara isi da seama ca probabil nu va avea niciodata copii cu sotul ei, insa se bucura de venirea pe lume a primului ei stranepot, care are doar 5 luni. Bob si Kelly s-au cunoscut pentru ca lucrau impreuna si pe-atunci barbatul avea o relatie cu o prietena a lui Kelly, la fel de tanara ca si ea, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cine ma dezvirgineaza si pe mine? Costa 1,5 milioane de dolari! O studenta brazilianca se incapataneaza sa-si vanda virginitatea pe internet. Daca anul recut, la prima licitatie, Caterina Migliorini (21 de ani) a obtinut 780.000 de dolari, ea vrea acum cel putin 1,5 milioane de dolari pentru fecioria ei. "Sunt virgina si n-am facut sex niciodata. Am decis sa-mi vand virginitatea, iar de data aceasta voi merge pana la capat", asa vrea studenta Caterina Migliorini sa scape de feciorie. Si ca sa fie sigura ca-i reuseste, tanara de 21 de ani se antreneaza de zor, in speranta ca poate vreun barbat cu dare de mana si conturi grase "se indura" s-o dezvirgineze. Brazilianca spera sa fie deflorata pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari si si-a scos la inaintare tot arsenalul de calitati, anuntaClick.

A vrut sa para mafiot, dar este un idiot. Cea mai penibila fotografie de pe retelele de socializare. Americanul a purtat o cagula pe cap si s-a fotografiat cu arma in mana, insa in spatele lui se aflau mai multe cutii cu jocuri video alaturi de o serie de vibratoare extrem de mari. Imaginea a fost postata ulterior pe internet devenind viral in scurt timp. Imaginea a fost considerata una dintre cele mai penibile poze postate vreodata pe retelele sociale, barbatul laudandu-se cu faptul ca are Playstation 4, X-box si numeroase jucarii sexuale de mai multe marimi si culori, informeazaRTV.

A vrut o schimbare de look, insa a ajuns bataia de joc a internetului! Nu o sa crezi ce si-a facut la cap. Din dorinta de a fi diferita, tanara din imagine a facut o schimbare de care, initial, a fost mandra. A ajuns insa sa regrete amarnic decizia luata. Nu stim ce a fost in capul ei, insa fata s-a ras in partea din fata a capului, rezultatul nefiind deloc unul placut ochiului. Nerabdatoare sa arate tuturor schimbarea de look, s-a pozat in oglinda si a postat rapid imaginile pe Facebook. Nu mic i-a fost socul in momentul in care a inceput sa citeasca reactiile prietenilor virtuali. Majoritatea au luat-o peste picior si au ras de ea, scrieKanalD.

Iata de ce este bine sa fumezi! Care este boala care poate fi tratata doar prin fumat. Un jurnalist american sustine ca exista o boala care poate fi tratata printr-un viciu considerat pana acum extrem de nociv: fumatul. Jeremy Wilson sufera de colita ulcerativa, boala care poate fi prevenita prin fumat, scrie kernelmag.com. Este de fapt singura afectiune in care fumatul face bine, sustine jurnalistul. Colita ulcerativa produce ulceratii la nivelul intestinului gros. Dupa ce a citit mai multe studii despre aceasta maladie, Jeremy este convins ca fumatul nu doar previne problema, dar poate trata chiar si simptomele. "Inca din anii '80, colita ulcerativa a fost catalogata drept o boala a nefumatorilor, iar de atunci aceste informatii au fost confirmate", precizeaza Jeremy. Deocamdata medicii nu cunosc cauzele aparitiei acestei boli, scrieCancan.

Unde trebuie sa lovesti o sticla de bere ca sa obtii cea mai buna spuma. Cercetatorii au reusit sa afle unde trebuie sa lovesti sticla de bere pentru a obtine cea mai buna spuma, din punct de vedere calitativ. Oamenii de stiinta au rezolvat inca un mister si au aflat cum se formeaza spuma de la bere si unde trebuie lovita o sticla pentru a obtine cea mai buna calitate a acesteia. Integral inClick.