O mai tineti minte pe femeia care a cantat o saptamana fara oprire? Iata cum arata azi si ce face. Cazul femeii din Botosani care canta fara oprire de o saptamana a socat toata tara. Acum, la doua saptamani de cand a inceput drama ei, femeia s-a oprit din cantat, iar astazi a fost externata. Batrana din Botosani a fost asteptata sa iasa din spital de sotul ei care, cu lacrimi de bucurie, a luat-o de mana si a sarutat-o. "Sunt fericita si va multumesc din tot sufletul meu", a spus ea pentru "Un Show Pacatos". Femeia spune ca isi aduce aminte absolut tot ce se intampla in jurul ei in saptamana de cosmar pe care a trait-o, dar ca nu putea vorbi. "Aveam inima cat un purice", a marturisit ea. "Stiu tot, dar nu puteam sa-mi dau drumul la gura", adauga aceasta, potrivit Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dezmat total la un bal al bobocilor din Targu Jiu. Ce au facut proaspetii studenti. Studentilor din anul I de la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu li s-a predat deja prima lectie importanta, in calitate de invatacei de facultate, insa nu de catre profesorii institutiei de invatamant, ci de catre doua dansatoare profesioniste, chemate sa incinga atmosfera la petrecerea de dupa "Balul Bobocilor". Dupa ce balul s-a terminat, studentii au participat la o petrecere libertina, unde fiecare a dat frau pornirilor interioare, unii demonstrand ca uita de orice inhibitie in momentul in care vad o femeie imbracata sumar si dansand provocator, scrie realitatea.net.

Viata unei studente! I-a fotografiat pe toti cei care i-au trecut, timp de doi ani, prin pat. O fotografa din Olanda a realizat o serie numita "789" in timp ce era studenta la o academie de arte. Katy Strange a vrut sa surprinda propria viata pe perioada studentiei, in momentele intime. Timp de doi ani, adica 789 de zile, tanara a fotografiat toate persoanele care i-au trecut prin pat. De la cele mai bune prietene pana la aventurile de o noapte, Katy spune ca fiecare persoana care apare in imaginile alb-negru au influentat-o in timpul facultatii, scrie Click.

Ce se intampla cand rusii incearca sa scape de turturi. Iarna in Rusia e un anotimp cel putin la fel de fascinant ca vara in Rusia. O demonstreaza si un clip publicat pe site-ul trinixy.ru. Turturii pot fi unul dintre cele mai periculoase efecte ale iernii, mai ales atunci cand se formeaza pe acoperisul unor cladiri inalte. In clipul mentionat, vedem cum o echipa de muncitori incearca sa rezolve problema turturilor intr-un mod rudimentar. Efectul este insa departe de cel prevazut, scrie StirileProTv.ro.

A sunat la numarul de urgente pentru un motiv halucinant. Ce obiect i-a ramas blocat in fund unui barbat. Un barbat din Marea Britanie a fost nevoit sa sune la numarul de urgente dupa ce un tub pentru rola de hartie igienica i-a ramas blocat in fund. El nu se mai putea misca si a sunat de pe telefonul mobil. Un barbat din Newport a fost "salvat" de pompieri dupa ce un tub pentru rola de hartie igienica i-a ramas blocat in fund. El a avut nevoie de asistenta medicala la fata locului din partea echipajului de pe ambulanta, scrie romaniatv.net.

O tara dispare de pe planeta. La propriu. Daca oamenii de stiinta apreciaza corect, Kiribati, un grup de 33 de insule din Pacific, va disparea mai devreme de finalul acestui secol. Nivelul apei creste din cauza incalzirii globale care face ca oceanul sa primeasca tot mai multa gheata topita. "Apocalipsa ar putea veni mai devreme in Kiribati daca furtunile violente, de genul celor care au distrus recent parti din Insulele Filipine ar continua sa loveasca insulele", scrie Business Week intr-un amplu material dedicat situatiei din Kiribati, citeaza Capital.

Uite cum arata in realitate Angry Birds. Videojocul "Angry Birds" (Pasari furioase) este un mare succes bine cunoscut. Mai putin s-a stiut pana acum ca simpatice pasarele care seamana cu cele desenate traiesc in Australia, Noua Zeelanda si insulele din Pacific, inclusiv Fiji. Minunatele pasarele care par tot timpul furioase se hranesc cu nevertebrate, fructe, nectar din flori. Sunt foarte prolifice, crescand doua-trei randuri de pui pe sezon. Puiul iese din ou dupa numai 11 zile de clocire. Dragutele pasarele traiesc pana la 12 ani, scrie Click.

Sexiste si rasiste. Reclame din trecut care ar fi interzise cu desavarsire in prezent. In America anilor '50 tigarile nu erau un pericol pentru sanatate, femeia statea la cratita, iar realizatorii de reclame aveau mana libera sa utilizeze stereotipuri de gen. Reclamele sexiste sau rasiste circulau fara interdictii in spatiul public in urma cu cateva decenii. Spre exemplu, o reclama la vitamine afiseaza mesajul: "Cu cat sotia lucreaza mai mult, cu atat arata mai dragut!", iar alta, care promoveaza pulovere, decreteaza: "Barbatii sunt mai buni decat femeile!", scrie EVZ.