Sfaturi oribile despre sex si sarcina, din anii '80. In trecut, sfaturile despre sex nu se bazau pe studii de specialitate, ci pe gandirea, de cele mai multe ori incuiata, a altor barbati sau femei. Asa au luat nastere cateva dintre cele mai oribile sfaturi pe care oamenii le-au si urmat... Cateva dintre cele stupide sfaturi pe care le puteai citi in carti in perioada anilor '80, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Orasul plutitor costa 10 miliarde $. O companie americana va lansa in urmatorii 20 de ani o citadela in care vor locui 50.000 de oameni. O companie din Florida, SUA, se ambitioneaza sa construiasca orasul-plutitor, care va purta pe ape 50.000 de locuitori. Cea mai mare nava a tuturor timpurilor va costa 10 miliarde de dolari, anunta Click.

Japonezii au creat cel mai subtire prezervativ din lume. Japonezii au creat, dupa ani de cercetari, cele mai subtiri prezervative din lume, cu o grosime de doar 0,01 milimetri, cu cinci milimetri mai putin decat cele mai subtiri prezervative occidentale. Cei care au creat noile prezervative, Sagami Rubber Industries, s-au chinuit timp de zece ani sa dezolte un produs care sa fie si subtire si sigur, potrivit Stirile Pro Tv.

Scarbos: Top 4 tipuri ciudate de branza. Ai manca asa ceva? Branza cu mucegai, branza cu viermi sau branza putrezita: toate sunt delicatese, toate sunt extrem de scumpe si toate sunt ciudate. Ai manca asa ceva? Cele mai ciudate tipuri de branza din lume, in Libertatea.

Se intampla in Rusia. Ce metoda inedita a gasit un sofer pentru a trece un fluviu cu masina. Rusia este cunoscuta drept un loc unde se intampla tot felul de ciudatenii, in special in trafic, insa, aceasta ultima izbanda le depaseste pe toate. Un sofer a luat o decizie cel putin bizara cand s-a trezit fata in fata cu un fluviu pe care trebuia sa-l treaca. In loc sa dea inapoi si sa gaseasca un pod, barbatul s-a hotarat sa-si prinda masina de niste cabluri supendate si sa traverseze apa asa, anunta Stirile Pro Tv.

Manca 29.000 de calorii pe zi! Povestea celui mai gras barbat din Marea Britanie. A vrut sa obtina titlul de cel mai gras om din Marea Britanie, acum tot ce mai vrea e sa traiasca un an. Barbatul care a socat intreaga lume cu dieta sa de 29.000 de calorii pe zi a povestit chinul prin care trece dupa ce ani de zile a lasat kilogramele sa se adune, potrivit Click.