Vrea sa-l cloneze pe John Lennon dintr-un dinte. O suma uriasa! Atat a cheltuit medicul Michael Zuk pentru a cumpara un dinte al lui John Lennon, care a fost impuscat mortal la 8 decembrie 1980, la 40 de ani. Visul sau este sa-l cloneze pe muzician. Celebrul membru al legendarei formatii Beatles se va naste din nou si va fi iarasi in voga pana in 2040! Cel putin asa a promis recent doctorul stomatolog canadian Michael Zuk, care a dat 32.000 de dolari (104.000 lei) pe dintele lui, bani cu care un roman ar putea sa-si cumpere un apartament cu doua camere sau doua masini Duster. El a luat dintele la licitatie, de la Dot Jarlett, care il avea de la o menajera a muzicianului. Insusi artistul i l-ar fi daruit mamei sale. Dentistul zice ca ar fi dat si mai mult, daca era necesar, fiindca si-a pus in cap sa-l cloneze pe John Lennon, potrivit "Daily Mail". Pentru a obtine clona artistului decedat, el avea nevoie de ADN lui, din dinte, ca sa-l utilizeze ca celula donator, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au comandat mancare la McDonald's, dar au avut un adevarat soc cand au deschis punga! Nu le-a venit sa creada ce era inauntru! Greg si Stacye Terry au comandat doua meniuri la pachet, la un drive-in McDonald's din Nashville. Cand s-au uitat in punga pe care o primisera au incremenit. Cei doi au primit, in loc de comanda ceruta, o punga plina cu bani: mii de dolari, in teancuri, care urmau sa fie trimisi la banca, dar au fost uitati pe ghiseul drive-in. Un vanzator le-a dat din greseala pachetul clientilor, crezand ca aceea este comanda lor, scrie San Francisco Chronicle. Din fericire, angajatul si-a dat imediat seama de greseala facuta si a urmarit masina familiei Terry pana cand acestia au ajuns acasa. "Sotul meu a deschis punga si a vazut banii inauntru. Mi-a spus ca nu o sa cred ce se afla acolo", a povestit Stacye. Cei doi au inceput sa rada si au facut poze banilor, iar apoi au inapoiat intreaga suma restaurantului McDonald's, anuntaCancan.

Cea mai ciudata nunta din lume. Cum si-au spus da tinerii insuratei. Un cuplu si-a jurat credinta vesnica sub apa, in Oceanul Indian, Chris si Janet Wright s-au casatorit la 12 metri adancime si au avut ca martori, doar cateva persoane. Pentru ca au vrut o ceremonie speciala de nunta, cei doi miri nu au avut in preajma prea multe persoane. O persoana s-a scufundat cu ei pentru a le aduce inelul, iar o a doua a imortalizat momentul. Pentru ca cei doi au fost echipati cu tuburi de oxigen si nu putea vorbi, au raspuns atunci cand au fost intrebati daca vor sa se casatoreasca cu ajutorului unor cartonase. Desi, ceremonia s-a desfasurat la 12 metri adancime, cei doi au avut un adevarat decor de nunta. Mireasa si-a aranjat chiar si un buchet de flori si a purtat rochie alba. Cei doi formeaya un cuplu de 20 de ani si sunt pasionati de scufundari, informeazaClick.

Imaginatia romanilor nu are limite. Ce si-a pus la uscat, printre rufe, o gospodina. Viata la bloc te obliga, uneori, sa fii inventiv, iar romanii nu duc lipsa deloc de creativitate. Doar pentru ca cei mai multi romani locuiesc in apartamente inghesuite, in care nu se pot desfasura asa cum si-ar dori, asta nu inseama ca nu isi pot crea conditii pentru orice situatie ivita. De romani care cresc gaini pe balcon s-a mai auzit. La fel, si de romani care isi afuma carnatii pe balcon sau, pur si simplu, ii lasa la uscat pe sarma de rufe. Cand credeai ca le-ai vazut si le-ai auzit pe toate, dai peste o noua intamplare. Asa s-a intamplat cu un bucurestean din cartierul Tineretului, care l-a surprins pe vecinul de vizavi cand si-a pus la uscat, printre doua tricouri, cinci pesti care ar starni invidia oricarui pescar, scrieRTV.

L-a dus in culmea disperarii! S-a sinucis dupa ce cinci ore de shopping cu iubita. Un barbat in varsta de 38 de ani din China s-a sinucis dupa cinci ore de shopping alaturi de iubita. Cuplu a avut o cearta apriga, iar barbatul s-a aruncat de la etajul al saptelea al centrului comercial. Barbatul a recurs la acest gest in momentul in care prietena sa a insistat sa intre intr-un nou magazin de haine, desi petrecuresa cinci ore la cumparaturi si aveau mai multe plase decat puteau duce. Un martor la intreg incidentul a declarat ca barbatul i-a spus femeii ca are suficiente perechi de de pantofi, mai multe decat ar putea purta intr-o viata si nu mai are sens sa mai cumpere inca una. Femeia a inceput sa strige la el si i-a facut zgarcit, spunand ca vrea sa-i strice Craciunul. Tipetele s-au incheiat cand barbatul a aruncat pungile pe jos si s-a aruncat de la balustrada. Chinezul a murit pe loc, anuntaClick.