Medicii au incremenit cand au vazut asa ceva! Ea detine recordul pentru cel mai mare fund din lume. Are peste 200 de kilograme si o circumferinta a fundului care depaseste 2 metri. Sarah Massey, o femeie Chicago i-a uimit pe medicii din intreaga lume! Americanca Sarah Massey, in varsta de 33 de ani nu are niste dimensiuni de fotomodel, insa sustine ca este tare mandra de felul in care arata. Sarah cantareste 203 kg, insa nu acesta este lucrul prin care a reusit sa se faca remarcata. Ceea ce o face speciala este o parte a corpului care atrage privirea tuturor barbatilor. Fundul ei masoara in circumferinta nu mai putin de 214 cm, adica peste 2 metri, iar americanca sustine ca acesta este punctul ei forte. Ea a si intrat in Cartea Recordurilor pentru dimensiunea gigant a fundului ei, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A sarbatorit cei 103 ani cu un tatuaj, whisky si... marijuana. O bunicuta din Seattle, SUA, Evelyn Kottman, si-a aniversat ziua de nastere asa cum visa de foarte mult timp. Astfel, zilele trecute, cand se astepta sa primeasca traditionalul tort, fiindca sarbatorea 103 ani, batrana a avut o mare surpriza. Unul dintre nepoti i-a implinit toate dorintele pe care Evelyn i le spusese de-a lungul anilor. Dis-de-dimineata, energica Evelyn s-a alaturat familiei sale pentru a fi sarbatorita. In loc de reuniune cu nepotii si stranepotii, bunicuta s-a trezit urcata in masina si dusa la cel mai mare cazinou. Nu fusese niciodata si visa sa joace la" pacanele. Dupa cateva ore petrecute acolo, nepotul ei Michael, creierul operatiunii, i-a mai implinit o dorinta: un tatuaj, pentru ca a visat mereu sa devina "fata rea". Un artist i-a desenat babutei o inima rosie, iar Evelyn nici n-a cracnit in cele cateva minute petrecute pe scaun la salon. Spre finalul zilei, tot Michael i-a mai implinit doua dorinte nastrusnice, anuntaLibertatea.

Chilotii cu chipul papei se vand ca painea calda. Papa Francisc se bucura de o popularitate imensa, cum nu s-a mai bucurat de decenii vreun alt lider al Bisericii Catolice. Acest lucru nu avea cum sa scape din vedere intreprinzatorilor comerciali care nu s-au dat in laturi sa scoata la vanzare pana si chiloti tanga, care costa 15 dolari (49 lei), si boxeri, de 18 dolari (59 de lei), cu chipul Suveranului Pontif. Aceste articole care profita de popularitatea papei sunt vandute de site-ul CafePress.com. Vanzarea suvenirurilor cu chipul Papei Francisc, de la salopete pentru copii, pijamale, haine pentru caini si cate si mai cate nebunii, a crescut cu 200% in ultima vreme, informeazaClick.

Papusa Barbie, acum in varianta XXL! Cum ar arata idolul fetitelor daca ar manca shaorma dimineata, la pranz si seara. V-ati gandit vreodata cum ar arata Barbie daca ar manca dimineata, la pranz si seara shaorma cu de toate? Ei bine, americanii au gasit raspunsul la aceasta intrebare, punand-o pe faimoasa papusa la... ingrasat! Reprezentantii Plus Size Modeling, o organizatie care militeaza impotriva controversatei "marimi zero" si, implicit, in favoarea manechinelor cu forme, au demarat o campanie inedita. Organizatia respectiva a ingrasat-o in Photoshop pe Barbie, postand rezultatul pe retelele de socializare si lansand, totodata, urmatoarea provocare: "Ar trebui sau nu companiile producatoare de jucarii sa fabrice papusi Barbie supraponderale?", scrieCancan.

Ti se taie instantaneu pofta de bere sau vin. Lucruri pe care nu le stiai despre bauturile favorite. Multe din bauturile pe care le consumam zi de zi au ingrediente ascunse, care apar de regula timpul productiei si fac parte din gustul final al bauturii. Intrebarea care se pune este este: daca ai sti de existenta lor, ti-ar mai fi pofta? Un studiu a dezvaluit ca 48% din sucurile comercializate la fast food contin bacterii fecale. Laptele vegetal contine un ingredient numit "carrageenan", care duce la ulcer si cancer. Unele companii producatoare de bere folosesc clei de peste, o substanta vascoasa asemanatoare cu gelatina, pentru a indeparta drojdia. Intre marcile in care se regaseste acest clei se afla renumita Guiness. De asemenea, vinul produs in cantitati mari, cu ajutorul masinilor speciale, poate sa contina insecte si chiar rozatoare, anuntaRTV.