S-a sinucis dupa ce si-a donat averea de 800 de milioane de dolari. Magnatul american Robert W.Wilson s-a aruncat recent de la etajul 16, dintr-un apartament luxos din New York. Cu mai mult timp inainte si-a donat toti banii stransi intr-o viata de "jucator" cu fonduri de investitii, nu mai putin de 800 de milioane de dolari. Wilson avea 87 de ani si era o adevarata legenda pe Wall Street. Wilson suferise un atac cerebral in urma cu cateva luni si, cum nu a avut mostenitori, si-a lasat toti banii unor organizatii caritabile sau de cercetare, noteaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Secretul luminilor misterioase, care apar in preajma cutremurelor. Enigma dateaza de sute de ani. Oamenii de stiinta sustin ca au descoperit mai multe detalii despre misterioasele sfere luminoase cunoscute ca "lumini ale cutremurelor". Aceste fenomene misterioase au fost asociate cu OZN-urile si au fost considerate semne ale apocalipsei. Luminile, care iau multiple forme si apar inainte sau in timpul cutremurelor, ar putea ajuta in cazul avertizarilor de seisme, relateaza Daily Mail. De exemplu, cu cateva secunde inaintea cutremurului din 2009, din L'Aquila, Italia, localnicii au vazut licariri de lumina deasupra unui bulevard din centrul orasului. In 1998, un glob stralucitor, de culoare mov-roz, a aparut pe cerul din Quebec, cu 11 zile inainte de un cutremur puternic, scrie stirileprotv.ro.

10 interpretari gresite ale istoriei despre care ar trebui sa afli adevarul. Este momentul sa invinuim industria de la Hollywood, media si chiar si pe unii profesori de istorie care ne-au indus in eroare si ne-au facut sa intelegem gresit unele dintre cele mai importante momente din istorie. 1. Cum comanda un imparat roman moartea unui gladiator? Tinand degetul mare in sus. Nici spectatorii si nici imparatii nu tineau degetul mare in jos atunci cand doreau ca un gladiator sa fie ucis. De fapt, ei nici macar nu foloseau gestul atat de des intalnit in filme, care este reprodus tinand degetul mare in jos. Continuarea in descopera.ro.

A castigat 3.000.000 $ din picturile facute cu sanii. Americanca Marcey Hawk sustine ca tablourile ei se vand ca painea calda, fiind cautate mai ales de celebritati. Prefera metoda "dans erotic cu sanii"! Marcey Hawk a vandut circa 6.000 de tablouri pe care le-a pictat cu sanii, la pretul de 500 dolari bucata. Pana acum a castigat deja peste 3 milioane de dolari. Frumoasa Marcey Hawk, de 35 de ani, din California, se lauda ca "operele sale de arta" se vand ca painea calda. Cele mai multe au fost cumparate de celebritati, cum ar fi fondatorul revistei "Playboy", Hugh Hefner, sau actorul Russell Brand, informeaza Click.

O femeie din Statele Unite a baut 12 litri de vopsea in 3 ani. O femeie din Statele Unite i-a uimit pe producatorii reality show-ului, My Strange Addiction, difuzat de TLC, cu dependenta sa de a consuma ...vopsea. Heather Beal, in varsta de 43 de ani, a marturisit ca pana acum a baut peste 12 litri de vopsea. Mama a doi copii, femeia a povestit ca dependenta ei ciudata a inceput in urma cu 3 ani, relateaza Daily Mail. Femeia a inceput sa consume vopsea dupa moartea mamei sale si pana acum nimeni nu a stiut de obiceiul ei ciudat. In urma unei consultatii medicii au avertizat-o, in cadrul emisunii, ca din cauza vopselei are probleme la rinichi, scrie stirileprotv.ro.