Cand a vazut ce a primit bacsis, chelnerita a chemat de urgenta politia! Clientii au fost arestati imediat! Un cuplu din Oregon a fost arestat dupa ce a lasat chelneritei care i-a servit la bacsis neconventional: un plic in care se afla metamfetamina. Ryan Bensen, de 40 de a ani si iubita lui, Erica Manley, de 37 de ani, au ajuns la politie dupa ce au lasat un bacsis unei chelnerite de la Twisted Fish Steakhouse, Oregon. Cand a gasit plicul, in care nu se aflau bani, ci metamfetamina, ospatarita a chemat imediat politia. Oamenii legii au gasit repede motelul unde stateau cei doi clienti. In masina lor si in camera au mai gasit droguri, prin urmare oamenii fabricau aceasta substanta, ca sa o vanda, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sacrificiul incredibil al unui sef pentru a-si salva angajata. Michael De Beyer si-a vandut restaurantul din Montgomery, Texas, pe care il detinea de 17 ani, pentru a plati costurile medicale ale unei angajate, de 19 ani, care are o tumoare la creier. Brittany Mathis, care este chelnerita in restaurant, nu are destui bani pentru a se opera. Tatal ei a murit tot din cauza unei tumori craniene in 2000, anuntaClick.

Apa unui rau s-a transformat in sange: Localnicii se tem ca vine sfarsitul lumii. Localnicii unui oras din Marea Britanie s-au speriat teribil in momentul in care au descoperit ca apa raului are culoarea rosie, ca si sangele. Din fericire pentru ei s-a descoperit cauza, dar nu inainte ca multe persoane sa se sperie ca vine sfarsitul lumii. "La inceput am crezut ca cineva a murit in apa deoarece arata ca sangele, insa ar fi fost nevoie de o balena pentru a crea atat de mult sange", a declarat Pep Finn-Scinaldi, un tanar de 28 care a facut descoperirea bizara. Intr-un final, apa a revenit la culoarea initiala, descoperindu-se ca a fost vorba de o scurgere de cerneala rosie, informeazaRTV.

La 18 ani, era emo si suferea de anorexie! Acum este un cunoscut culturist! Transformarea este incredibila! La 18 ani, Ollie Orchard era un tanar deprimat, adept al curentului Emo si suferea de anorexie. Ii era pur si simplu sila sa manance. Acum, la 22 de ani, barbatul a reusit sa ajunga un cunoscut culturist. Ollie era anorexic si la 18 ani cantarea doar 38 de kg. Desi era batjocorit la scoala din cauza aspectului sau fizic, iar parintii se straduiau sa-l convinga sa manance, Ollie era foarte deprimat si se infometa intentionat. ￯Mancarea imi facea sila, nu intelegeam cum puteau unii oameni sa manance mult", declara Ollie, scrieCancan.

Fato, tu cu ce te speli pe cap de ai parul asa rezistent? Asa ceva nu s-a mai vazut! O femeie din Polonia i-a lasat pe toti cu gura cascata, reusind sa traga o masina de 4 tone in 60 de secunde, folosindu-si... propriul par. Anastacia IV (37 de ani), de meserie acrobata la Circul Horrors din Londra, vrea sa-si doboare vechiul record, cand a reusit sa traga 20 m o masina de 2,5 tone in mai putin de un minut. De data aceasta, Anastacia s-a pregatit intens, iar pentru asta si-a asigurat podoaba capilara pentru 1 milion de lire sterline.￯Am un par de super-om. Folosesc tratamente foarte speciale ca sa-l pastrez sanatos si foarte puternic", a povestit aceasta, care nu a dorit sa dezvaluie reteta ei secreta, anuntaClick.