Doar in chiloti! Mii de oameni s-au dezbracat la metrou. Reactiile pasagerilor. Nu a contat ca suntem in plina iarna pentru mai multi calatori cu metroul din intreaga lume. Cu ocazia Zilei Internationale a chilotilor la metro, oameni din peste 60 de locantii din intreaga lume au renuntat la pantaloni si au mers doar in chiloti prin metrouri. Participantii la ineditul eveniment ajuns deja la editia a 13-a s-au plimbat curajosi prin metroul din Londa, Berlin, Sydney sau Hong Kong. Doar la New York, numarul celor care au purtat doar chiloti a fost de 4.000 de oameni. Evenimentul a avut loc pentru prima oara in New York, in anul 2002 si a fost initiat de un grup de comedianti numit Improv Everywhere. De atunci, a ajuns un fenomen global, iar regulile sunt foarte simple. Participantii trebuie sa fie imbracati ca pentru orice zi normala, doar ca, in partea de jos, sa nu aiba decat chiloti. Mai mult, daca sunt intrebati de ce nu au pantaloni, ei trebuie sa spuna ca i-au uitat, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A supravietuit prabusirii unui avion, dar a fost calcata de masina de pompieri! De doua ori. O adolescenta de 16 ani, care a supravietuit prabusirii avionului companiei Asiana Airlines, in iulie 2013, a fost ucisa de o masina de pompieri venita sa stinga flacarile care au cuprins aeronava. Familia victimei a oferit presei americane o inregistrare video care arata ca tanara a stat minute bune intinsa langa avion, inainte sa fie calcata de doua masini de pompieri. Imaginile provin de la o doua camere video, una montata pe casca unui pompier, iar cealalta pe una dintre masinile de interventie. Familia adolescentei chineze Ye Meng Yuan sustine ca aceste imagini ar putea sa stabileasca cine poarta vina pentru moartea fetei, anuntaLibertatea.

Pozele care i-au adus o amenda de 1,1 milioane de dolari unui fotograf. Administratorii turnului Empire State Building din New York au dat in judecata un fotograf american, caruia ii cer daune de 1,1 milioane de dolari. Allen Henson, de 29 de ani, a realizat o serie de fotografii cu telefonul mobil la etajul al 86-lea al cladirii, iar un model a pozat topless pentru el. Incidentul s-a petrecut in august 2013, cand la ultimul etaj al turnului se aflau turisti, printre care si copii. Pentru ca nu a cerut permisiunea de a realiza pozele deocheate, administratorii l-au dat in judecata, pe motiv ca a provocat daune de imagine cladirii, afectand reputatia de atractie turistica sigura, de familie si prietenoasa, informeazaClick.

Asistenta medicala care a ingrozit lumea! S-a pozat alaturi cadavre, iar mai apoi a postat fotografiile pe internet. Ritual pagan? O asistenta medicala satanista s-a pozat fara teama alaturi de cadavrele pacientilor morti, iar mai apoi s-a laudat pe internet cu asta. Blaze Binder, o asistenta medicala in varsta de 37 de ani din Elvetia, a recunoscut ca este satanista dupa ce autoritatile au lansat o ancheta disciplinara in cazul ei. Femeia s-a pozat la morga, in diferite ipostaze, alaturi de cadavrele pacientilor decedati, iar mai apoi s-a laudat cu asta pe internet. Imaginile au ingretosat o lume intreaga caci profilul ei este public pe retelele de socializare. Asistenta satanista spune despre ea ca este hot de suflete, pe care, chipurile, le colectioneaza. In momentul postarii fotografiilor socante, asistenta satanista le-a cerut prietenilor parerea: sa spuna daca pozele sunt pe bune sau sunt trucate. Majoritatea au fost cutremurati cand au aflat adevarul, scrieKanalD.

Cantareste 272 de kilograme si este prizoniera in propria casa.Olivia din Chicago, Illinois (SUA) are 272 kilograme si nu a mai iesit de doi ani din casa! Este prizoniera in propria locuinta din cauza obezitatii morbide. Pentru ea, este foarte dureros sa se deplaseze mai departe de dus. Obezitatea i-a adus alte complicatii grave: se sufoca in timpul somnului, sufera de depresie si din cauza edemelor limfatice. Chiar si cand se misca putin prin casa are dureri. Greutatea ii apasa ingrozitor pe genunchi. Zacutul in pat i-a provocat edeme limfatice pe piciorul drept, leziuni la stomac, anuntaClick.