Obsesie ciudata. Un american a mancat in 16 ani peste 60.000 de pungi de plastic. Emisunea de tip reality show, My Strange Addiction, a difuzat cazul ciudat al unui american care consuma de aproape 16 ani pungi de plastic. Robert din Oakland, Tennessee, Statele Unite, mananca pungi de plastic de la varsta de 7 ani. In aproape 16 ani, a consumat peste 60.000 de astfel de sacose, a marturisit tanarul in cadrul emisiunii "My Strange Addiction" (n.r. Dependenta mea ciudata), difuzata de TLC. Barbatul a dezvaluit ca are si preferinte, pungile albastre an un gust mai bun. Mai mult, Robert a recunoscut ca a furat pungi din magazine pentru a-si satisface ciudata obsesie, relateaza Daily Mail. Ingrijorator este ca americanul nu a mancat zile la rand nimic altceva decat pungi. Logodnica lui nu ii intelege obiceiul si i-a cerut sa renunte la el in cele 6 luni, cat mai au pana la nunta, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Topul celor mai nereusite monumente din lume. De la o statuie a lui Michael Jackson, la un memorial al atentatelor de la 11 septembrie, din Statele Unite, unele monumente din jurul lumii nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si au devenit mai degraba cunoscute pentru valoarea lor estetica indoielnica. CNN a alcatuit o lista cu cele mai nereusite dintre acestea. Spomenik-uri, monumente memoriale militare din fosta Iugoslavie. Ridicate la cererea lui Tito, in anii '60 si '70, pentru a marca batalii din cel de-al Doilea Razboi Mondial, aceste structuri masive din beton seamana cu niste blocuri de apartamente sovietice, pe jumatate demolate, relateaza CNN. Astfel de constructii pot fi intalnite in Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Slovenia si Macedonia. Continuarea in Mediafax.

Incarca-ti telefonul cu bataile inimii. Ritmul alert al vietii cotidiene nu permite sa avem timp nici sa ne incarcam telefoanele mobile sau tabletele? O echipa de cercetatori din China a inventat microcipul ce foloseste miscarile corpului uman pentru a produce energie. Dispozitivul functioneaza ca un stimulator cardiac si transforma in energie bataile inimii, miscarile plamanilor si ale diafragmei, informeaza Click.

Rascoala boxerilor: prima revolta cu pumni si picioare din istorie. La prima vedere Kung Fu-ul reprezinta arta martiala traditionala a Chinei, alaturi de subiectul principal al filmelor de actiune via Hong Kong. Popularitatea si tainele care inconjoara acest domaniu, care nu este doar un cumul de tehnici de lupta rafinate de trecerea timpului, ci un adevarat univers al descoperirii si desavarsirii umane, au fascinat si continua sa fascineze oameni de pe toate meridianele globului. Putini oameni stiu insa ca Kung Fu-ul a fost folosit de chinezi drept arma principala intr-o adevarata revolta care a cuprins aproape toata China la inceputul secolului trecut. Iar reverberatile sale se simt si in prezent, scrie descopera.ro.

Un chinez ofera 175.000 de dolari pentru a inchiria o prietena cu care sa mearga la o intalnire. Un tanar cu stare din China a postat un anunt pe Weibo, corespondentul chinezesc al Twitter, in care ofera 175.000 de dolari pentru a inchiria o prietena cu care sa se duca la un festival care va avea loc in primavara. In anunt, barbatul precizeaza ca vrea o fata care doar sa-l insoteasca in timpul unei reuniune de familie, care va avea loc la respectivul festival, potrivit Oddity Central. Fata cu pricina trebuie sa respecte si anumite criterii: trebuie sa aiba varsta sub 25 de ani, peste 1,68 metri, cel mult 50 de kilograme si sa aiba o diploma de licenta. Acesta sustine ca va plati inca 10% din suma oferita daca tanara dispune de un doctorat, sau daca este virgina, conform stirileprotv.ro.