In 1969, nimeni nu se mira ca iarna ninge. Urmareste un buletin de stiri despre ninsorile de altadata din Romania. Zilele acestea, avertizarile cod galben, portocaliu si chiar rosu de ninsoare si viscol i-au speriat pe multi dintre romani. Iernile grele nu sunt insa o noutate pentru tara noastra. Diferenta consta insa doar in modul de abordare a problemei, reiese dintr-un material video publicat de British Pathe."Odata cu seara Anului Nou, in chip de semne bune, peste intreaga tara s-au asternut zapezi bogate, nesfarsite asternuturi de argint pentru ogoare, mirifice podoabe pe crengile care asteptau nostalgic imbratisarile reci si pure", se relata in anul 1969 la emisiunea de stiri, potrivit Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sambata, la ora 19:37, este cea mai "aglomerata" din punctul de vedere al sexului. Care este explicatia. Un sondaj efectuat in Marea Britanie arata ca sambata, respectiv ora exact 19:37, este momentul in care cele mai multe cupluri fac sex. Sondajul arata ca, de fapt, majoritatea isi doresc sa faca sex la ora 16:33, insa nu actioneaza conform impulsului si amana momentul, potrivit Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.

Romanca Dumitrita a gasit in Marea Britanie job-ul pe care niciun englez nu il vrea. Romanca Dunitrita Tudorache a plecat in Marea Britanie ca multi conationali ai sai, in cautarea unui trai bun. Insa, daca asa-zisul exod al romanilor nu a fost privit cu ochi tocmai buni de catre britanici, pe Dumitrita au primit-o cu bratele deschise. Tanara are un job pentru care nu s-a inghesuit niciun englez. Romanca, ajunsa in Marea Britanie pe 8 ianuarie, s-a angajat la Circul Ororilor din Londra, pe post de asistenta a unui aruncator de cutite, scrie Libertatea.

Sutienul care se desface doar cand iubesti cu adevarat. Foarte tare! Creatorii de moda japonezi de la Ravijour vor lansa testul suprem in materie de amor. Vrei sa stii daca iubita ta te iubeste cu adevarat? Nimic mai simplu cumpara-i un sutien Ravijour "True Love" si incearca sa i-l dai jos. Daca nu poti, fugi cat mai departe pentru ca... nu te iubeste, aflam din Click.

Un magnat din Hong Kong ofera 100 de milioane de euro celui care-i poate seduce fiica. De ce nimeni nu a reusit. Magnatul din Hong Kong care oferea 50 de milioane de euro barbatului care reuseste sa-i seduca fata lesbiana a decis sa mareasca miza. Mai exact, sa o dubleze. 100 de milioane de euro este suma pe care o promite acum, dupa ce, in mai putin de jumatate de an, aproape 20.000 de candidati si-au manifestat interesul, potrivit Stirile Pro Tv.