O tanara a suferit arsuri de gradul doi dupa ce telefonul ei, un iPhone 5C, i-a luat foc in buzunar. Ce s-a intamplat. O adolescenta a suferit arsuri de gradul doi, vineri, cand iPhone-ul ei a luat foc in buzunar, cand era la scoala. Tanara, a carei identitate nu a fost facuta publica, din Maine, Statele Unite, a fost arsa pe coapsa si pe o fesa din cauza telefonului ei, un iPhone 5C, pe care il tinea in buzunarul de la spate al pantalonilor, relateaza Morning Sentinel, citat de StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

O batrana de 71 de ani din Moldova a ajuns la spital dupa o orgie sexuala. O femeie de 71 de ani din Dorohoi a facut sex in grup, dupa care a ajuns la spital din cauza amantului gelos. Ca sa scape de furia amantului, batrana a declarat la politie ca a fost violata. O batrana din Dorohoi, in varsta de 71 de ani, a sunat la Politie si s-a plans ca a fost batuta de doi prieteni, care ar fi si violat-o. Femeia a fost dusa la spital avand mai multe vanatai. Dupa o noapte de ancheta politistii au descoperit ca adevarul este altul. Septuagenara a vrut o seara romantica alaturi de concubinul mai tanar cu 20 de ani decat ea, scrie Click.

Tantarii, arma secreta pe care voiau sa o foloseasca nazistii in timpul razboiului. Nazistii ar fi incercat sa foloseasca tantarii infectati cu malarie pe post de arme biologice, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, sunt de parere cercetatorii, potrivit Huffington Post. Planul, care pare sa nu fi fost pus in practica pana la urma, presupunea eliberarea din avioane a tantarilor infectati pentru a-i imbolnavi de malarie pe inamicii nazistilor, aflam din Gandul.

Raporturi oficiale facute de medici si specialisti confima existenta demonilor in aceasta casa. Ce pateau locatarii. Povestea unei mame cu trei copii din Indiana, Statele Unite, a fost preluata de presa internationala. Detaliile oferite de medici, politisti si preoti i-au facut pe oameni sa se intrebe daca existenta demonilor e reala. Totul a inceput cand Latoya s-a mutat, impreuna cu familia, cu chirie intr-o casa noua. Dupa cateva zile, lucruri ciudate au inceput sa se intample prin locuinta. Cei trei copii ai femeii manifestau un comportament bizar. Continuarea pe StirileProTv.ro.

Colonelul Miau, motanul care a "ingrozit" Facebook-ul, a murit. Are pe Facebook mai multi fani decat multe vedete din Romania. De fapt, "Colonelul Miau" a fost pana ieri, una dinntre pisicile celebre de pe Facebook, o un motan persan a carui privire iti ingheta sangele in vine. Cei peste 300.000 de fani de pe Facebook ai Colonelului Miau au aflat cu durere ca favoritul lor a murit, dupa ce a fost bolnav o lunga perioada de timp, anunta Libertatea.