Misterul muntelui Pic de Bugarach. Lumea crede ca de acolo "isi fac plinul" extraterestrii. Satul francez Bugarach este situat la circa 30 de kilometri sud-vest de Carcassonne in departamentul Aude din sud-vestul Frantei. De-a lungul timpului, satul a devenit celebru pentru ca se afla chiar langa muntele Pic de Bugarach, un varf stancos, care, cu cei 1230 de metri ai sai, este cel mai inalt punct al lantului de coline Corbieres. Muntele se remarca prin faptul ca partea de deasupra este mai veche decat cea de mai jos. Muntele Pic de Bugarach nu este un munte ca oricare altul, ci este unic in lume prin structura sa, scrie efemeride.ro. Cea mai importanta ciudatenie a sa este faptul ca straturile superioare sunt cu milioane de ani mai vechi decat cele inferioare. Din punct de vedere geologic o asemenea anomalie nu este posibila, iar o explicatie plauzibila nu se poate gasi, scrieRTV.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Detalii socante! A facut orice ca el sa nu se prinda ca il inseala! Minciunile ingrozitoare spuse sotului in timpul casniciei. Jessica Gore in varsta de 32 de ani a avut o casnicie de doar 4 saptamani cu partenerul sau Darren. Motivul? Aceasta ajunsese intr-o seara mult prea tarziu acasa si a sustinut ca a fost atacata de un strain. Femeia incerca de fapt sa ascunda faptul ca si-a inselat sotul timp de 6 ani. Jessica, in varsta de 32 de ani, era casatorita cu Darren de doar 4 saptamani cand, intr-o seara, femeia a juns foarte tarziu acasa. Ca sa scape de gura sotului, Jessica, mama a doi copii si proaspat casatorita, i-a spus acestuia ca a fost atacata de un strain in drumul sau spre casa, dupa ce a avut grija de copilul unei prietene, anuntaCancan.

Daca vrei sa slabesti abtine-te la ora 16.12. Nici la dieta nu putem sta departe de dulciuri! Cercetatorii britanici au descoperit ora "adevarului", cand cei mai multi dintre noi cadem prada tentatiilor culinare de la munca. Studiul arata ca la ora 16.12 este momentul "perfect" din zi in care majoritatea oamenilor sunt foarte tentati sa guste din dulciurile colegilor, renuntand astfel prea usor la regimul alimentar. Explicatia medicilor este simpla. Trecerea treptata de la diurn la nocturn are efecte secundare asupra organismului, cand glicemia din organism are cel mai scazut nivel de peste zi, informeazaClick.

Cum ar arata lumea daca pe Pamant ar trai numai 100 de persoane. Populatia Pamantului a atins 7 miliarde cel mai probabil pe 31 octombrie 2011, fapt ce a generat de atunci o dezbatere privind capacitatea planetei noastre de a sustine un numar atat de mare de locuitori. Daca lumea ar fi redusa la numai 100 de persoane, 50 dintre acestia ar fi barbati, iar 50 femei, potrivit Business Insider. 26 de persoane ar fi copii, iar restul de 74 adulti, in timp ce numai 8 persoane ar avea varsta de 65 de ani sau mai mare de atat. Populatia ar fi formata din 60 de asiatici, 15 africani, 14 persoane din America (de Sud si de Nord) si 11 europeni. In privinta religiei, 33 de oameni ar fi crestini, 22 musulmani, 14 hindusi, 7 budisti, 12 persoane ar fi de alta religie si restul de 12 oameni nu ar avea nicio religie, scrieKanalD.

Disparuti fara urma. Cele mai cunoscute persoane care au fost sterse din istorie. Statele totalitare nu tolereaza, in general, opozantii, care sunt amenintati, intemnitati, torturati sau chiar ucisi. In unele cazuri insa, cei care au stat in calea ideologiei de stat au fost stersi complet din istorie. Jang Song-thaek s-a nascut la inceputul lui 1946, la Kangwon-do, la doar cateva luni de la divizare, in noul stat Coreea de Nord. Song-thaek a studiat la Moscova, timp de patru ani si, dupa intoarcerea in tara, s-a casatorit cu Kim Kyong-hui, sora lui Kim Jong-il, fiul liderului de atunci si viitorul conducator al tarii. Cariera lui a avut un trend ascendent, in 1992 devenind membru al Comitetului Central al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, iar in 1994, la moartea lui Kim Ir-sen, a facut parte din comitetul funeral. Multi analisti politici l-au considerat favorit sa ii succeada lui Kim Jong-il, cumnatul sau ajuns la putere, insa in 2004 au aparut zvonuri cu privire la epurarea sau reeducarea sa, anuntaRTV.