Cainele pe care nimeni nu doreste sa il adopte! Detaliul care ii sperie pe toti cei care se apropie de el. Acest ciobanesc belgian care locuieste in Glasgow, Scotia este un caz cat se poate de special. Catelul este extrem de diferit de orice alt animal de companie, el avand nu unul, ci doua nasuri. Catelul pe nume Snuffles este in varsta de 4 luni si traieste in adapostul Dog's Trust Rehoming Center deoarece nimeni nu isi doreste sa il adopte. Micutul este insa foarte jucaus si cu o pofta de viata incredibila, fiind atractia centrului pentru catei, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata locuinta celui mai faimos ganster din istorie! In ce lux traia Al Capone. Al Capone este cel mai faimos ganster din istorie, iar casa pe care a detinut-o in Miami Beach, Florida este o adevarata comoara pentru vanatorii de imobiliare. Resedinta, o vila luxoasa aflata pe Palm Island, a fost din nou scoasa la vanzare pentru o suma de cinci milioane de dolari. Casa, care are o piscina si vedere la ocean, e locul unde faimosul ganster si-a trait ultimii ani din viata, dupa ce a fost eliberat din inchisoarea Alcatraz, in 1939. Tot aici se crede ca Al Capone a pus la cale faimosul masacru din Sfantul Valentin, din 1929, in urma caruia au murit sapte gangsteri dintr-o banda rivala, anuntaClick.

Aparitie horror intr-un supermarket. Toti clientii s-au ingrozit cand au vazut-o pe aceasta femeie! Ce-o fi fost in mintea ei? A vrut sa fie in centrul atentie, insa a esuat lamentabil. Toata lumea a fugit din calea ei! Femeia din imaginea de mai jos, cu siguranta a confundat supermarketul cu vreun club, discoteca, etc, caci aparitia ei intr-o asemenea tinuta, la cumparaturi, e de-a dreptul socanta. Ai impresia ca vine de pe centura! Poate singuratatea a impins-o la acest mod extrem de a se afisa in public, insa a esuat lamentabil caci toti barbatii au fugit de ea mancand pamantul, informeazaKanalD.

Penis captivus in timp ce facea sex cu sotia altuia! Cum i-a lovit magia neagra. Un caz socant despre care localnicii unui satuc din Kenia spun ca e legat de magia neagra face senzatie pe internet. Un barbat din Kenia a ramas penis captivus, saptamana trecuta, dupa ce a vrut sa intretina relatii sexuale cu sotia unui alt barbat. Cel care urma sa fie inselat a simtit ca sotia este infidela si a mers la un vraci care a aruncat asupra femeii un blestem. Aceasta pare sa fie explicatia momentului jenant in care au fost surprinsi cei doi indragostiti. Politistii s-au chinuit timp de 4 ore sa-i departa pe cei doi, care au fost prinsi in fapt si facuti de ras in tot satul. Pentru a se rascumpara in fata barbatului caruia i-a provocat atata suferinta, nefericitul care a fost prins in fapt, a trebuit sa plateasca o suma de bani drept compesantie pentru tot raul facut, scrieCancan.

Naufragiatul neaga ca si-a mancat colegul mort: "I-am aruncat corpul peste bord pentru ca mirosea urat". Barbatul naufragiat in Pacific, Jose Salvador Alvarenga, l-a contactat pe tatal colegului sau de vas care si-a pierdut viata in cele 15 luni petrecute in deriva pe mare si i-a povestit cum au decurs ultimele clipe din viata tanarului. Pescarul a negat ca si-a mancat colegul si a dezvaluit ca l-a aruncat peste bord dupa ce a murit. Nicolas Cordoba, tatal lui Ezequiel, a dezvaluit presei ca Jose Salvador i-a cerut scuze pentru moartea pescarului de 25 de ani. Inainte sa moara, Ezequiel l-a rugat pe colegul sau de vas sa ii spuna mamei lui ca o iubeste enorm. Mai mult, tanarul i-a cerut lui Jose Slavador sa ii arunce cadavrul peste bord, pentru a nu se imbolnavi de la carnea care putrezea. Dar Jose Salvador a vrut sa ii ofere prietenului sau o inmormantare cum se cuvine. Insa, dupa cinci zile, mirosul a devenit de nesuportat, iar pescarul a aruncat cadavrul in ocean, anuntaClick.