Caz incredibil: Alexandru Teodorescu si Radu Sovaiala rateaza Jocurile Olimpice pentru ca li s-a stricat sania. Conform programului initial, Alexandru Andrei Teodorescu (21 de ani) si Nicolae Radu Sovaiala (21 de ani) urmau sa debuteze la complexul Sanki azi, de la ora 16:15, in finala de sanie dublu masculin. Dar, de aseara, pe pagina oficiala a siteului competitiei, echipajul tricolor nu mai e inclus printre participantii aflati la start, scrie ProSport.

Faze tariFoto: Colaj foto

Imagini socante dintr-un bar din Cluj! Si-a scalpat rivalii cu sabia. Imagini de o violenta extrema au fost captate de camerele video montate in Clubul Romantic din Cluj Napoca. Pe inregistrari se poate vedea cum un barbat ii ataca cu o sabie pe angajatii unei firme de paza. Interlopii clujeni nu mai au teama de nimic. Atacatorul se numeste Flaviu Breaz si dupa atacul din Clubul Romantic, acesta a disparut din oras, scrie EVZ.

Ce se intampla cand teroristii folosesc bombe adevarate in timpul "antrenamentului". Cel putin 21 de teroristi irakieni au murit in orasul irakian Samarra, dupa ce s-au aruncat singuri in aer... din greseala. Politia irakiana sustine ca explozia s-a produs accidental in timp ce in care rebelii filmau niste scene pentru un film de propaganda despre un atentator sinucigas. Din cauza unor defectiuni tehnice, o masina capcana folosita in timpul filmarilor a sarit in aer, scrie Libertatea.

Sunt tripleti, dar s-au nascut la cinci ani diferenta. Vezi cum a fost posibil asa ceva! Nicola Brightey si sotul ei, Kevin, au apelat la o clinica de fertilitate deoarece nu puteau avea copii pe cale naturala. Cuplul incercase timp de 15 ani sa devina parinti. Nicola si Kevin erau disperati sa aiba copii. Deoarece nu puteau avea copii pe cale naturala, au apelat la serviciile unei clinici de fertilizare, scrie KanalD.

Salvat de la moarte de sarutul unei necunoscute. O tanara de 19 ani a salvat un adolescent de la moarte sarutandu-l. Tanara s-a apropiat de baiatul care era pe un pod amenintand ca va sari si l-a sarutat pe neasteptate, ceea ce a permis fortelor de ordine sa il salveze. Poveste incredibila in China. Un adolescent de 16 ani care voia sa se sinucida a fost salvat de o necunoscuta cu... un sarut, scrie realitatea.net.

Biserica in care oamenii se roaga dezbracati! Femei si barbati, in costumul lui Adam in fata Domnului. Potrivit Sfintei Scripturi, barbatii si femeile trebuie sa vina la biserica imbracati decent si sufsetul curat. Iata insa ca nu peste tot se tine cont de aceasta regula. Exista o biserica in care oamenii se roaga goi. Lacasul sfant in care oamenii se roaga complet dezbracati se afla in Virginia, Statele Unite, scrie EVZ.

Cea mai ciudata bunicuta din lume: "Oamenii ma opresc pe strada si ma intreaba..." Vezi de ce e atat de speciala. Are 64 de ani si este o bunica cum rar vezi. Sheila Jones are corpul acoperit cu tatuaje si spune ca nu regreta nici macar unul. Totul a inceput cand era in scoala generala si si-a facut un tatuaj pe brat, cu numele unui bariat. In decurs de 18 luni si-a facut inca 6. De la 30 de ani s-a casatorit si a intemeiat o familie, scrie Cancan.

Tratamente cosmetice duse la extrem: ce era acceptabil in trecut in numele frumusetii. Atunci cand ne gandim la trecut, de obicei avem un zambet superior pe fata ca si cum acum am sti mai multe decat stramosii nostri. Trecutul abunda de decizii, practici si chiar interventii extreme asupra corpului uman care acum par infantile si fara nicio baza medicala. Totusi, atunci cand vine vorba de dorinta femeii de a fi frumoasa, nimic nu e prea mult si valorile din trecut nu s-au schimbat prea mult in prezent, scrie Adervarul.