A baut mercur pentru a le demonstra tuturor ca nu este periculos! Vezi ce a patit. Directorul unei mine din care se extrage mercur a vrut sa le demonstreze tuturor ca metalul nu este periculos pentru om. A mers atat de departe cu explicatiile incat chiar a baut mercur. Barbatul din Krygystan care a trait toata viata pe langa pretiosul metal a dezvoltat cel mai probabil un sistem imunitar extrem de puternic. Nu este pentru prima oara cand a baut mercur si nu a patit nimic. Acesta spune ca metalul nu este deloc periculos pentru om. Khaidarkan, este una dintre minele din Krygystan din care se extrage cea mai mare cantitate de mercur. Krygystan este pe locul 2 in topul cantitatii de mercur extrase, dupa China, care extrage doua trimi din totalul de mercur la nivel global, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au defilat goi pe podium! Cea mai ciudata prezentare de moda de la Londra. London Fashion Week e unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul modei, iar orice fashionista care se respecta urmareste prezentarile din capitala Regatului Unit. Dar pana si cea mai excentrica persoana trebuie sa recunoasca faptul ca cel mai ciudat show a apartinut unui designer olandez, Bas Koster. Creatorul de moda a trimis pe podium modele fardate bizar, imbracate in culori tipatoare, cu accesorii demne de Iulia Albu, iar un manechin deghizat in femeie a dat nastere unei perne, anuntaClick.

Ce a gasit o femeie in cotetul gainilor a uimit un sat intreg: Este urias si are o forma ciudata. O tanara a postat pe internet fotografia ciudata a unui ou gasit in cotetul matusii sale. Astfel, o gaina a ouat un ou urias, de patru ori mai mare decat unul normal. Oul gasit in cotet a reusit sa uimeasca un sat intreg, fiind urias. Mai mult, are o forma ciudata ceea ce a surprins si mai mult internautii atunci cand imaginea a fost postata pe internet. Tanara a povestit ca matusa ei nu stie sa foloseasca internetul, dar a dorit ca o lume intreaga sa vada ce gaina speciala are, informeazaRTV.

Imagini infricosatoare surprinse in unul dintre cele mai vechi puburi din Marea Britanie: Au filmat o fantoma! Patronul unuia dintre cele mai vechi puburi din Manchester a trait un adevarat soc. Acesta a gasit pe jos cioburi cand a intrat in locatie, iar apoi a mers sa verifice inregistrarea de pe camerele de supraveghere. A descoperit atunci o aparitie extrem de ciudata, exact in locul in care a descoperit cioburile. Camerele de luat vederi au surprins o silueta ca a aparut dintr-odata la intrarea in pub. Ye Olde Man an Scynthe este unul dintre cele mai vechi puburi din Anglia, fiind deschis in urma cu 763 de ani. Tony Dooley, managerul pubului, a facut marea descoperire vineri dimineata. Prima oara a crezut ca a fost jefuit, insa surpriza a venit dupa ce a vizionat inregistrarea camerelor de luat vederi, scrieCancan.

In 5 ani, a bagat in el 16.000 de insecte. "Nu calcati insectele, dati-mi-le mie sa le mananc!", ne indeamna Peter Bickerton, de 24 de ani, care isi face doctoratul in Stiintele Naturii la Universitatea din Manchester. El le infuleca fiind convins ca va trai mai mult. "In cinci ani, am halit peste 10.000 de greieri, 5.000 de lacuste si 1.000 de viermi de molii", a marturisit Peter Bickerton, citat de "The Sun". Isi prepara pizza cu insecte, sandvisuri cu greieri, placinte de viermi, prajituri si clatite cu lacuste sau cu greieri, care ii plac la nebunie, anuntaClick.