Era atat de slaba incat oamenii se speriau de ea! Cum arata dupa ce a stat doua luni in spital si s-a insanatosit. Antonia Eriksson, in varsta de 18 ani, este o bloggerita care prin intermediul internetului si al conturilor de socializare pe care le are ii ajuta pe oameni sa fie in forma si le prezinta mereu diete care sa le fie de folos. Antonia nu a aratat intotdeauna atat de bine ca acum, in urma cu mai mult de un an, fata a fost internata intr-un spital din Suedia pentru ca avea o greutate foarte mica, 34 de kilograme. Dupa ce a stat in spital timp de doua luni, ea a folosit site-ul instagram.com pentru a posta diverse imagini cu evolutia ei pe zile si a reusit sa se ingrase si sa arate ca o fata absolut normala. Fata si-a facut in fiecare zi cate o poza, le-a aratat oamenilor dietele sanatoase pe care le tine si a postat poze cu ea la sala de fitness, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Arata-mi sanii ca sa-ti spun cine esti. Primul ghicitor in sfarcuri din lume. Metoda cu totul neobisnuita de ghicit! Japoneza Eri Koizumi este singura magiciana din lume care poate sa spuna totul despre o femeie dupa ce ii analizeaza areola sanilor si culoarea mameloanelor. Eri Koizumi, in varsta de 35 de ani, este o ghicitoare in sani nipona, numita "nyuurin uranai", in limba sa. Ea si-a castigat deja o mare faima pentru ca stie sa caracterizeze cu precizie femeile dupa ce le analizeaza sanii, anuntaClick.

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se intampla cu adevarat in bizarul loc. Agentia guvernamentala americana sustine ca vremea capricioasa din zona poreclita Triunghiul Bermudelor, precum si navigatia proasta, sunt de invinovatit pentru "disparitiile" navelor si avioanelor. Triunghiul Bermudelor se afla intre Miami, Bermuda si Puerto Rico. "Nu exista nicio dovada ca misterioasele disparitii sunt mai multe decat in alte zone ale oceanului, la fel de navigate", spune NOAA. Ben Sherman, purtator de cuvant al NOAA National Ocean Service a declarat pentru Sun Sentinel ca "intr-un studiu al disparitiilor de nave si de avioane deasupra zonei, nu s-a descoperit nimic care sa indice ca pierderile ar fi fost provocate de orice altceva decat cauze fizice", informeazaRTV.

Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros pantofii. De-a lungul timpului mai multe obiceiuri si fetisuri ciudate au devenit populare pe Internet. Un bun exemplu ar putea fi plankingul, sau facutul pe scandura. Subiectii trebuiau sa se fotografieze in pozitie perfect orizontala, cu fata in jos, cu bratele pe langa corp, nemiscati si fara nici o expresie a fetei, in locuri originale si neobisnuite, ca apoi sa publice poza pe Facebook. Ciudatul obicei a devenit o adevarata senzatie pe internet, milioane de oameni fotografiindu-se in astfel de ipostaze. Se pare insa ca acum noua moda este legata de incaltaminte. Din ce in ce mai multe persoane se pozeaza in timp ce miros, ling sau omagiaza pantofii, dupa care posteaza pozele pe retelele de socializare. Inceputa in vestul Europei, noua moda capata tot mai multi adepti in intreaga lume, scrieKanalD.

Asta este cel mai bine pastrat secret din lume! Cum se fabrica Coca Cola. Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata in seifuri inca din 1919. Se spune ca doar doi angajati ai companiei stiu formula in acelasi timp si ca nu au voie sa calatoreasca in acelasi avion. Coca-Cola a fost inventata de farmacistul John Pemberton, acum mai bine de o suta de ani. Americanul a luptat in Razboiul Civil, unde a ajuns la gradul de locotent-colonel in Armata Confederata, si a fost ranit in batalia de la Columbus, Georgia. Ca multi veterani, Pemberton a devenit dependent de morfina, pe care o folosea ca sa-si calmeze durerile provocate de rana de la piept. Incepand cu 1866, farmacistul a inceput sa lucreze la calmante care sa nu contina opiu, pentru a invinge dependenta de morfina si si-a indreptat initial atentia catre cephalanthus oxidentalis, o planta din genul Coffea, la fel ca si cafeaua. A inceput apoi sa experimenteze cu plantele din specia Coca, cunoscute in special pentru alcaloidul psihoactiv care poate fi extras din frunzele lor, cocaina, anuntaCancan.