Mazare are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn si va inalta o statuie de 10 metri la intrarea in statiune. La o zi dupa ce hotelierii din Mamaia au anuntat ca vor lansa un film de prezentare in care Mazare nu apare, edilul si-a prezentat propriile planuri. Primul pe lista este nou imn pentru Mamaia. Nu il canta Loredana, ci o trupa, iar piesa este in lucru. Marea surpriza a sezonului va fi o statuie cu un surfer. Reactiile la articolul despre Filmul oficial al statiunii Mamaia publicat in exclusivitate de Adevarul nu s-au lasat asteptate. Presedinta Asociatiei litoral a tinut sa-si nuanteze declaratiile referitoare la lipsa lui Mazare din pelicula, iar primarul a venit si el cu o reactie, scrie Adevarul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Eroul Argentin Todea, izgonit din Horea pentru ca n-a impartit banii cu ceilalti sateni! "Ne mutam la Cluj daca nu le convine ce-am facut". Argentin Todea, eroul din Apuseni, se afla intr-o situatie ingrata. Iubit de o tara intreaga, el are probleme chiar in satul natal, Horea, pentru ca a luat premiul de 5.000 de euro de la Gigi Becali si a tinut banii doar pentru el. Problemele au inceput sa apara in momentul in care Argentin si ceilalti doi care au ajuns primii la epava au primit un premiu substantial din partea lui Gigi Becali, iar ceilalti sateni care au participat la operatiunea de salvare nu s-au ales cu nimic, scrie WOWbiz.ro.

Preotul ninja l-a luat la bataie pe executorul judecatoresc. Mihai Constantin Croitoru, preot paroh in satul Negrileasa, comuna Stulpicani, a achizitionat o Dacia Logan de la o firma de leasing din judetul Arges, dar, pentru ca nu a achitat toate ratele, proprietarii masinii au decis sa vina in Suceava pentru a ridica bunul. Au apelat la un executor judecatoresc, Radu Starica, si impreuna s-au deplasat la domiciliul din satul Bosanci al preotului. Gandindu-se ca se va intalni cu o fata bisericeasca, executorul judecatoresc nu a mai apelat la sprijinul jandarmilor. Ce a urmat l-a surprins total, scrie Click.

Angela Merkel, surprinsa intr-o fotografie avand pe fata o umbra similara mustatii lui Hitler. O fotografie in care umbra degetului premierului israelian Benjamin Netanyahu se proiecteaza pe fata cancelarului german Angela Merkel, sub forma unei mustati similare cu cea a lui Adolf Hitler, a devenit virala pe Internet, eclipsand intalnirea dintre cei doi oficiali. Angela Merkel s-a aflat in vizita la Ierusalim si a discutat, marti, cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, scrie Gandul.

Aur si kitsch in locuinta fostului procuror general al Ucrainei! Ce a lasat in urma dupa ce a dat bir cu fugitii. Regimul presedintelui Viktor Ianukovici s-a dizolvat, saptamana trecuta, sub presiunea miilor de opozanti iesiti in strada. In urma zecilor de oficiali ce au dat bir cu fugitii au ramas locuinte opulente, de un lux care sfideaza ridicolul. In complexul lui Ianukovici de langa Kiev, protestatarii inmarmuriti de luxul in care se desfata fostul dictator au gasit o gradina zoologica, o parcare de masini cu zeci de exemplare rare, un vas reprodus dupa un model medieval plutind pe un lac artificial, scrie Cancan.

Iti plac mult pozele de tip selfie? Afla cum poti face paduchi asa. Si anume, pozele de tip selfie! Aceste ii ingrijoreaza mult pe medici. Dupa cum noteaza Time, acestia au anuntat ca numarul cazurilor de paduchi a crescut in ultima vreme tocmai din cauza acestui obicei. "Adolescentii isi apropie capetele pentru o poza selfie, fara sa stie ce pericol ii pandeste. Tocmai aceasta apropiere a dus la raspandirea paduchilor. Un medic din SUA a declarat pentru Time ca, desi astfel de probleme apar la micutii de gradinita, numarul adolescentilor care s-au prezentat la spital cu paduchi a crescut considerabil, scrie EVZ.