Un barbat a dat in judecata McDonald's pentru 1,5 milioane de dolari, din cauza ca a primit un singur servetel la meniu. McDonald's este deseori dat in judecata de catre clientii nemultumiti. Motivele unora dintre ei sunt insa, uneori, de-a dreptul ciudate. Webster Lucas, un barbat din California, s-a plans ca atunci cand si-a comandat un meniu Quarter Pounder Deluxe a primit la el un singur servetel. Acesta a mancat la McDonald's pe 29 ianuarie, in Pacoima, California. Potrivit plangerii depuse, cand s-a dus la cel care l-a servit sa ceara mai multe servetele, i s-a raspuns ca a primit deja destule, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nebunii astia au violat o vaca! Ce perversi! Pentru doi americani din New York parea prea scump sa plateasca prostituate pentru sex si au "sedus" vacile din vecini. Michael Jones, de 35 de ani, si Reid Fontaine, de 31 de ani, sunt acuzati ca au violat mai multe vaci de la o ferma din Herkimer County si ca se filmau in timpul actelor de zoofilie. Una dintre vacile batjocorite s-a luptat cu violatorul pana a scapat. Disperata, cornuta rusinoasa a intrat pe autostrada si s-a aruncat in fata a trei masini, pe care le-a distrus complet, scrie Click.

Cum reactioneaza fermierii unei plantatii de cacao cand gusta ciocolata pentru prima oara. In cadrul unei investigatii CNN privind sclavia in randul copiilor, un reporter al postului de televiziune a surprins pe camera video momentul in care fermierul unei plantatii de cacao gusta pentru prima oara dintr-o ciocolata. Richard Quest, reporter CNN, a calatorit in Abidjan, Coasta de Fildes, pentru a conduce o ancheta privind economia industriei de ciocolata, potrivit cnn.com. Quest povesteste ca, la o saptamana de la aterizarea avionului, Quest se afla in mijlocul unei ferme pustii, aflate la cateva ore distanta de Abidjan, cand si-a dat seama ca nu vazuse nici urma de ciocolata, noteaza Mediafax.

A fost declarat mort, dar s-a trezit cand angajatii de la pompe funebre se pregateau sa-l imbalsameze. Un american din Mississippi declarat mort s-a trezit la pompe funebre, intr-un sac pentru cadavre. Era sa le provoace infarct angajatilor, care se pregateau sa-l imbalsameze cand au vazut ca sacul se misca. Au chemat ambulanta si omul a fost dus la spital. Luat la intrebari daca nu cumva s-a pripit sa-l declare mort, legistul a declarat ca nu are nicio explicatie medicala, asa ca invierea omului e o minune. Barbatul nu e intr-o stare prea buna, dar familia lui bucura ca a revenit la viata, chiar si in aceste imprejurari extreme, informeaza stirileprotv.ro.

Papagalul a identificat criminalul care i-a omorat stapana. Ca un adevarat detectiv! Papagalul Hercule a ajutat politistii indieni din Agra, nordul regiunii Uttar Pradesh, sa-l gaseasca pe criminalul care a ucis familia stapanei lui si cainele acestora. Potrivit "The Times of India", in 20 februarie, Neelam Sharma, de 45 de ani a fost ucisa de hotii pe care i-a surprins in timp ce-i furau bijuteriile. Pentru ca latra foarte tare a fost ucis si cainele ei, dar criminalii nu s-au gandit ca papagalul, singurul supravietuitor, va fi cel care ii va da pe mana politiei. Papagalul Hergule devenea foarte nervos cand se rostea numele nepotului victmei Ashutosh, iar rudele au devenit suspicioase. Tanarul si-a recunoscut vina si va sta ani grei dupa gratii, scrie Click.