Acum poti sa tai lemne cu telefonul mobil! De la cutit pentru taiat lemn la desfacator de sticle, de la clesti pentru taiat sarma la surubelnite, toate se gasesc intr-o husa pentru telefoanele inteligente. Pentru cei carora li se pare prea costisitor un "arsenal" de unelte aruncate prin casa, elvetienii au lansat briceagul multifunctional. Pretul nu este un chilipir, intre 80 si 100 de dolari (262 si 328 de lei), mai ales ca gadgetul te scoate din incurcatura cand te afli in salbaticie. Husa are nu mai putin de 22 de instrumente, realizate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire socanta! Politistii de frontiera i-au deschis geanta si nu le-a venit sa creada ce transporta! Politistii de frontiera din Spania au avut o surpriza uriasa cand au deschis o geanta care parea suspecta. Au descoperit un barbat din Africa ce intetiona sa treaca fraudulos granita.Socanta descoperire a fost facuta de catre politistii din Melilla, oras care se afla la granita cu orasul Marocan Beni Ansar. Barbatul care cara geanta parea suspect, iar politistii l-au luat la intrebari. Acesta era un cetatean de origine marocana, ce traieste in Spania. Acesta a fost arestat pe loc dupa ce s-a demonstrat ca incerca sa introduca un Spania un pusti de doar 19 ani, originar din Mali. Tensiunile la acea granita au crescut dupa ce 14 marocani s-au innecat incercand sa ajunga in spania, pe 6 februarie, anuntaCancan.

Sparge caramizi pe capul sotiei! Un cuplu de indieni, Bhramaramba si Shankar Budati, isi distreaza conationalii intr-un mod pe cat de ciudat, pe atat de periculos. Sotia isi lasa barbatul sa sparga caramizi cu un baros chiar pe capul sau sau sa taie, cu ajutorul unei sabii, o nuca de cocos asezata pe gatul sau. Cei doi spun ca nu se tem de eventuale accidente, deoarece cascadoriile pe care le fac sunt rezultatul multor ore de munca, informeazaLibertatea.

Cel mai scump mesaj de pe Facebook. Parintii ei au platit 80 000 de dolari dupa ce a postat asta! O adolescenta inconstienta a divulgat pe contul ei de Facebook detalii care l-au costat pe tatal ei fabuloasa suma de 80 000 de dolari. Ceea ce parea o lauda a unei adolescente naive, s-a dovedit un adevarat cosmar pentru parintii fetei! Dana Snay, o adolescenta din Florida s-a laudat celor 1200 de prieteni de pe contul ei Facebook ca urmeaza sa plece intr-o fabuloasa excursie in Europa gratie faptului ca tatal ei a castigat un proces civil intentat pentru discriminare unei institutii la care lucrase. Fata a inceput sa dezvaluie o serie de detalii juridice legate de modul in care tatal ei a obtinut aceasta suma. Se pare ca barbatul, in varsta de 69 de ani, intentase proces civil unei institutii americane pentru ca a fost discriminat din cauza varstei inaintate. El a castigat in instanta 10 000 de dolari ca plata pentru cheltuielile judecatoresti plus inca 80 000 de dolari din partea institutiei, scrieKanalD.

A salvat 2,4 milioane de copilasi cu sangele lui. Sangele lui are calitati miraculoase! Australianul James Harrison a ajutat la salvarea a peste 2,4 milioane de copii datorita donarilor pe care le-a facut. In 50 de ani, a donat peste 1.000 de litri de sange. Supranumit "omul cu bratul de aur", James Harrison, de 77 de ani, are in sangele sau cu RH negativ un anticorp extrem de rar care poate salva bebelusii de la o boala necrutatoare. In 1950, pe cand avea 14 ani, el a suferit o operatie la piept, in urma unui accident, care a necesitat 13 litri de sange. Viata lui a atarnat de un fir de par, fiindca medicii nu reuseau sa faca rost de donatori compatibili. Harrison nu a putut uita niciodata clipele in care astepta de la un moment la altul sa dea ochii cu moartea din lipsa de sange, anuntaClick.