S-a lasat tatuat de un orb! A ramas socat cand s-a uitat: "Parca m-a pictat Da Vinci". Un barbat a avut un curaj nebun pe care nimeni nu l-a mai avut. S-a lasat tatuat de un orb. Nick este orb din nastere, insa marea lui dorinta a fost sa tatueze. Nu a putut din cauza hadicapului sau, insa pana intr-o zi cand Ken, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, a acceptat sa se lase pe mana lui. "Am fost de acord sa il las pe Nick sa ma tatueze. S-a folosit de vibratiile aparatului pentru a scoate o adevarata capodopera. Parca m-a pictat DaVinci", a glumit Ken. Tatuajul a iesit putin stramb, insa avand in vedere ca fost facut de un orb, merita toata aprecierea, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aparatul asta transforma apa in vin. Miracol! In curand, vom putea transforma apa in vin! Firma Customvine din California a creat un aparat, numit Miracle Machine, care prepara vin din apa, concentrat de struguri si drojdie in doar trei zile. Incredibil, dar adevarat! Cu aparatul inventat de Kevin Boyer si Philip James, fondatorii companiei americane Customvine, vom putea face vin de cea mai buna calitate, in casa, la pretul de numai 7,5 lei sticla! Este de ajuns sa pui in camera sa de fermentatie apa, drojdie si concentrat de struguri si, in numai trei zile, ai o bautura la fel de buna precum vinurile frantuzesti de lux de 75 de lei sticla, din magazinele autohtone! Aparatul se va vinde impreuna cu un telefon inteligent (smartphone) care te anunta cand fermentatia s-a incheiat si vinul este gata de baut. Nu trebuie sa ai nici o grija, sa storci strugurii, sa astepti indelung sa fermenteze, sa controlezi tot timpul, sa-ti iei masuri sa nu se acreasca, anuntaClick.

Razbunarea originala a unei sotii inselate! Uite cum si-a pedepsit partenerul de viata. Desi multe alte femei ar fi reactionat mult mai dur sau poate chiar mai violent, o americanca pe nume Timeshia Brown a ales o varianta originala si eleganta pentru a se razbuna pe sotul care a inselat-o. Se pare ca barbatul nu numai ca a inselat-o pe Timeshia, dar a si lasat-o insarcinata pe amanta lui. Pentru a-i da o lectie, Timeshia a hotarat sa se razbune la o scara mai larga. Ea a publicat intr-un ziar un anunt care suna asa: "Vreau sa ii felicit pe Shara Cormier si pe Patrick Brown. Ei asteapta un copil. Sper ca sunteti foarte indragostiti si ca totul va fi bine pentru voi. Intotdeauna, sotia lui Patrick, Timeshia Brown". Anuntul, despre care Daily Mail scrie ca nu se stie in ce an a fost publicat, face furori pe internet si, mai nou, a devenit viral pe Facebook, informeazaLibertatea.

Iti vine sa crezi asa ceva? Ce a patit o femeie pe strada, dupa ce a fost hipnotizata! "Nu imi amintesc nimic". O femeie in varsta de 66 de ani sustine ca a fost hipnotizata si jefuita pe strada. Politia e acum in cautarea celor care au facut asa ceva. Sandra Mohr spune ca a fost acostata pe strada de doua rusoaice, care au intrebat-o daca vrea sa fie hipnotizata. Ea a acceptat, iar cateva minute mai tarziu s-a trezit in propria casa, pe un scaun. Femeia nu isi mai aminteste nimic din ceea ce s-a intamplat in acest timp. Cand s-a dezmeticit, batrana si-a dat seama ca i-au disparut din casa toate bijuteriile si obiectele de valoare, scrieCancan.

Incredibil! Au inventat placa de skateboard care leviteaza. E mai ceva ca-n filmele SF. O echipa de cercetatori, intitulata HUVr Team, sustine ca a inventat o placa de skateboard care leviteaza, identica cu cea care a facut furori in clasicul film SF Back to The Future. Pe site-ul celor de la HUVr se stipuleaza clar ca ceea ce au inventat ei este real si ca nu este vorba de vreun truc video. Mai mult decat atat, ei sustin ca placile de skateboard care leviteaza vor fi disponibile din 2014. Pentru a face intreaga poveste si mai credibila, echipa a filmat un clip in care apar mai multe vedete, printre care muzicianul Moby si legenda skateboard-ului, Tony Hawk, care testeaza placa. Pe langa aceste lucruri, cei din echipa HUVr sustin ca placa poate fi folosita de oricne, avand proprietatea de a se si autobalansa si este controlata cu orice smart-phone, anuntaClick.