A decis sa divorteze de sotia milionara pentru ca uraste sa fie bogat. Povestea unui profesor din Marea Britanie. Tony Hawken, in varsta de 57 de ani, din Marea Britanie, a decis sa divorteze de sotia lui milionara Xiu Li, dupa o casnicie de 21 de ani. Motivul il reprezinta tocmai averea femeii, dupa cum precizeaza sotul. Cei doi s-au cunoscut la o intalnire pe nevazute si s-au casatorit chiar inainte ca femeia sa inceapa sa faca avere. Integral pe Stirile Pro Tv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Aparitie "extraterestra" in "Orasul pierdut" de la Petra. Un obiect zburator a brazdat cerul in plina zi. "Orasul pierdut" al Iordaniei, Petra, aduna in fiecare zi mii de oameni din toate colturile Pamantului, care se inghesuie sa-l vada, printe beduini, camile si sculpturi fantastice. Iar intr-o astfel de zi un "OZN" care survoleaza cel mai important monument ai sit-ului arheologic, asa-numita Trezorerie, nu are cum sa treaca neobservat, scrie Libertatea.

Surorile gemene care au cheltuit 160.000 de euro pe operatii estetice identice si care impart acelasi iubit. Doua surori au ajuns vedete in Australia dupa ce au cheltuit peste 160.000 de euro pe operatii estetice care nu au facut decat sa le distruga chipurile. Doua surori gemene din Australia s-au obisnuit sa imparta totul in viata, locul de munca, masina, pagina de Facebook si mai nou si iubitul, relateaza Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.ro.

Oameni mutanti. Femeia cu doua vagine si copilul cu doua fete. Unii oameni se nasc cu tot felul de mutatii si defecte monstruoase. Vezi femeia cu doua vagine, copilul cu doua fete si barbatul cu doua inimi care a facut dublu atac de cord. Tanara sufera de uterus didelphys, adica are doua utere si cervixuri, doua vagine. Ea a aflat de ciudatenie cand iubitul ei i-a spus ca "este diferita acolo jos", potrivit Libertatea.

S-a dus la culcare complet normala. Cand s-a trezit si s-a uitat in oglinda a incremenit. Vezi ce a patit femeia. O femeie din Marea Britanie a avut parte de socul vietii ei dupa ce s-a trezit cheala peste noapte. Dimineata, cand s-a ridicat din pat, a observat ca cea mai mare parte a parului ei cazuse pe perna in timpul noptii si in putin timp a ramas complet cheala. Femeia s-a speriat groaznic, mai ales ca avea parul foarte frumos si lung si primea mereu complimente pentru el. Pam Glasse a ramas acum noua ani fara par, iar de atunci nu i-a mai crescut deloc, potrivit KanalD.ro.