A vrut sa se sinucida din cauza unei boli ciudate care o face sa aiba orgasm non-stop. Sotul nu o poate atinge. O femeie din America a fost la un pas de a se sinucide din cauza unei boli rare care ii da orgasm constant. Heather McCuen, in varsta de 40 de ani, sufera de un sindrom din cauza caruia organele genitale sunt excitate in permanenta. Totul a inceput dupa ce femeia a ramas insarcinata si niciun tratament nu a avut efect. Heather a incercat sa isi injecteze botox in labii, sa ia antidepresive si chiar sa faca terapie cu socuri electrice, fara niciun rezultat. Din cauza orgasmelor constante si a nevoii de a se masturba, femeia a incercat sa se sinucida: "Pentru unii, un orgasm constant ar putea sa fie amuzant, dar e un adevarat cosmar", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat si-a pus silicoane pentru 100.000 de dolari. Nu o sa crezi ce a facut dupa castigarea pariului. Brian Zembic, un parior inrait din Las Vegas, si-a marit sanii in 1996, ca urmare a unui pariu cu un prieten, care i-a promis 100.000 de dolari daca isi pune silicoane si le pastreaza vreme de un an. Pe cat de stupida pare povestea, pe atat de celebru l-a facut. Si bogat. Pentru ca, dupa ce a incasat cei 100.000 de dolari de la prietenul sau, Brian a luat o decizie uluitoare: a pastrat implanturile, desi toata lumea se astepta ca el sa dea fuga la estetician si sa si le scoata. Au trecut de atunci 18 ani si nici macar acum Brian nu se gandeste sa renunte la "air-bag"-uri. "Fac parte din viata mea si mi se pare normal sa fie asa, oricat de deviant ar suna", spune Brian, cu seninatate, anuntaRTV.

Mister aviatic! O aeronava disparuta in 1946 a aterizat in 1993! Ce au gasit in "avionul-fantoma". Ti se face pielea de gaina! Misterul disparitiei Zborului 370 al Malayisian Airlines este la fel de adanc precum apele sud-estului Asiei, deasupra carora cursa cu 239 de oameni la bord s-a facut nevazuta. In timp ce o operatiune ampla de cautare a aeronavei se desfasoara la aceasta ora, un site care trateaza subiecte din sfera SF aminteste de un incident asemanator. Un avion disparut pe ruta Rio- Havana, in 1946, a aterizat in Bogota, 47 de ani mai tarziu. Specialistii au descoperit la bord ... 36 de schelete umane, informeazaLibertatea.

O femeie a fost atacata de 1000 de albine africane! Doctorii au ramas cu gura casata cand au vazut-o! Vezi ce a patit. O femeie in varsta de 71 de ani poate spune ca s-a nascut a doua oara dupa ce a trait o experienta care a fost la un pas sa o omoara. Aceasta a fost muscata de 1000 de albine care i-au acoperit tot corpul, insa a reusit sa supravietuiasca. Femeia din Sudul Californiei, a carei identitate a fost protejata de catre doctori, a fost internata in spital dupa acest atac. 5 pompieri care au intervenit sa o salveze au fost si ei internati, dupa ce au fost intepati de mai multe albine. Un doctor specialist in astfel de cazuri spune ca in panoul electric pe care femeia l-a deschis erau circa 80000 de albine africane ucigase, scrieCancan.

Demential! Cainele isi duce in cos prietenul ranit. Ati crezut ca le-ati vazut pe toate? Asta le intrece pe toate. Cine-ar fi crezut ca pentru un catelus, cosul de cumparaturi ar putea insemna mijlocul sau de transport? Un caine lovit la labuta isi putea gasi sfarsitul pe strazile din orasul Chongqing, China, insa salvarea lui a venit din partea Black Tiger, un dulau de 5 ani. Cei doi au devenit de nedespartit! Negriciosul hoinareste cat e ziua de lunga cu prietenul lui ranit intr-un cos de cumparaturi, pe care-l tine cu dintii. Videoclipul a starnit amuzamentul internautilor, iar patrupezii au devenit atractia turistica a orasului, anuntaClick.