Cei mai ciudati pantofi din lume scosi la imprimanta. Un designer american, Alan Nguyen, a creat pantofii perfecti pentru cei care nu-si gasesc niciodata telefoanele cand le suna in geanta. Creati cu ajutorul unei imprimante 3D, pantofii cu talpa ortopedica au si locas pentru iPhone. Desi sunt facuti pe masura unei persoane, ciudatii pantofi si adidasi nu vor putea fi cumparati niciodata, pentru ca nu vor fi pusi in vanzare. Lucrul la care nu s-a gandit americanul este usurinta cu care un hot ar putea sa smulga telefonul de la piciorul purtatoarei ori sa le ramana talpa pe ringul de dans, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

A vrut muschi de otel si arata infiorator. Vezi ce si-a injectat in brate. Brazilianul Arlindo de Souza, de 43 de ani ar face orice sa aiba muschi uriasi. Desi un prieten de-al lui a murit dupa ce si-a injectat ulei si alte substante in muschi, pentru a mari rapid masa si volumul bicepsilor, barbatul nu se teme de efectele secundare. Barbatul se lauda ca are cei mai mari muschi din Brazilia si a reusit acest lucru prin injectarea unor uleiuri minerale si alcool in brate, anunta Libertatea.

"100 de retweeturi si impusc un trecator". Un tanar de 20 de ani a fost arestat pe loc dupa ce a scris mesajul pe Twitter. Un barbat a fost arestat pe loc dupa ce a postat un mesaj si o fotografie pe Twitter. Fotografia arata o arma indreptata spre o strada. Barbatul a scris urmatorul mesaj: "100 de retweeturi si impusc un trecator". Politia din Los Angeles a confirmat ca tanarul de 20 de ani a fost arestat pentru amenintare cu moartea. Dakkari McAnuff, despre ca se spune ca ar fi mai curand un individ pus pe glume si care face mereu farse, decat o persoana periculoasa, a postat mesajul pe Twitter in urma cu cateva zile. Politistii i-au depistat adresa in contul de pe Twitter si l-au ridicat imediat. Se afla acum in arest si poate fi cercetat in stare de libertate numai daca plateste cautiunea de 50.000 de dolari, informeaza stirileprotv.ro.

Proiectul Avatar. Tehnologia care ne va aduce peste cativa ani "viata vesnica". Nemurirea si teama de moarte - teme prezente de mii de ani in culturile si religiile lumii. Indiferent de progresul medicinei sau al tehnologiei, in final viata noastra ajunge la inevitabilul sfarsit, iar moartea nu va face diferenta intre bogati si saraci. Dar, daca totusi ar fi posibil sa traim vesnic, ne-am dori asta? Daca mintea noastra ar putea fi conservata in alt trup sau intr-o holograma, care nu ar disparea niciodata? Nu este scenariul unui film SF, ci proiectul controversat al unui miliardar rus. Magnatul media Dmitry Itskov are doar 32 de ani, dar nu se considera prea tanar pentru a se gandi deja, cat se poate de serios, la moarte. El vrea sa traiasca vesnic si, pentru ca are resurse financiare si este pasionat de stiinta, nu se va rezuma la o simpla dorinta. Crede ca nemurirea este posibila datorita noilor tehnologii si a conceput un proiect care poate transforma acest vis in realitate, scrie descopera.ro.

Esti curios sa vezi cum arata primul vibrator din lume? E vechi de 2000 de ani! Si stramosii nostrii aveau fantezii sexuale! O demonstreaza un vibrator vechi de 2000 de ani, descoperit in China. Jucaria sexuala poate satisface deodata doua femei. Fotografia a starnit curiozitatea internautilor si a ajuns virala in scurt timp, scrie rtv.net. Vibratorul a fost descoperit intr-un mormant din China, relateaza Click.