L-au "reparat" la imprimanta. Primul caz din lume cand fata unui pacient a fost reconstruita cu placute de titan printate in 3D. Mai ceva ca in filmele SF! Fata cu oasele zdrobite a lui Stephen Power a fost reconstruita cu ajutorul unor placute de titan printate 3D. In viitor, imprimantele vor printa oase cu totul, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nu o sa-ti vina sa crezi ce animal de companie are acest tanar. Toata lumea rade de el, dar lui nu-i pasa! Majoritatea iubitorilor de animale se limiteaza in a avea drept animale de companie caini sau pisici. Un tanar are o legatura mai speciala cu o vacuta de la ferma. Pesemne animalul s-a atasat de el vazand cat de bine este ingrijit. Chiar daca lumea mai rade de el, tanarul este foarte atasat de vacuta care ii da lapte proaspat in fiecare dimineata, potrivit KanalD.ro.

Frumoase, dar periculoase. Galerie foto cu cele mai sexy infractoare. Printre cei care ajung dupa gratii se numara tot felul de personaje, care mai de care mai colorate. Dar, in ciuda trendului general, exista si detinute despre care, judecand dupa cum arata, nu te-ai fi gandit niciodata ca sunt in stare de ilegalitati. Tinere si, unele dintre ele, de o frumusete rapitoare, femeile din imagini nu au deloc un temperament la fel de senin precum infatisarea. Integral pe StirileProTv.ro.

E ireal ce si-a facut la chip! Toti incremenesc cand il vad: "Esti diavolul in persoana". Se pare ca a fi diferit in aceste zile este o moda. De multe ori insa se intrece masura, iar rezultatul nu este unul placut. Un tanar din Marea Britanie, autointitulat Diablo Delenfer, a inceput sa isi transforme corpul in 2007, din dorinta de a fi altfel fata de cei din jurul lui. Astfel, si-a pus in frunte doua implanturi cu teflon, asemanatoare unor coarne. Nu s-a oprit aici. Si-a pus un piercing in nas si si-a tatuat chipul. Continuarea pe KanalD.ro.

Oglinda care schimba expresia fetei. Inventia spectaculoasa a unui student japonez. Oglinda oglinjoara, cine este cel mai fericit sau trist din tara? Ei bine, la o asemenea intrebare, oglinda inventata de cercetatorii japonezi ar raspunde fix... pe dos! Deoarece schimba expresia fetei. Dispozitivul inteligent este controlat de computer si are scop terapeutic: sa schimbe dispozitia celui care o foloseste, anunta StirileProTv.ro.