O corporatista a fost prinsa in cel mai jenant moment posibil. Doi colegi au filmat-o in timp ce facea videochat in birou. Treptat, treptat, videochat-ul a devenit o meserie extrem de banoasa pentru din ce in cel mai multe tinere fara loc de munca. Exista insa si exceptii, cand acest job este practicat in paralel cu... serviciul de baza! O tanara corporatista din Rusia a ajuns de rasul intregii planete. Tanara a devenit vedeta pe internet, fiind filmata de doi dintre colegii ei intr-un moment extrem de intim. Realizand ca blondina se inchide in birou cam des si banuind ca ceva este in neregula, cei doi au hotarat sa o prinda in fapt, filmand-o cu camera de la telefonul mobil, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Maimuta "sudeaza" tigari, camila bea de rupe! Kirno, un urangutan de 14 ani, de la gradina zoologica din Solo (Indonezia) e cu ochii in patru cand cineva isi aprinde vreo tigara. Si e foarte insistent! Nu se lasa pana nu trage si el cateva fumuri. Camiloiul Jeffrey, de 11 ani, ii face concurenta stapanului sau, Grant E., din Marea Britanie. Nesatulul nu se da plecat din baruri, pana nu da gata cate-un butoi de bere, anuntaClick.

Isi vinde virginitatea pentru 400.000 de dolari! Elizabeth Raine, o studenta la medicina in varsta de 27 de ani, din SUA, isi vinde virginitatea pe internet si spera sa obtina minimum 400.000 de dolari pentru prima noapte de sex din viata ei. Tanara sustine ca, in ciuda faptului ca are 27 de ani, nu a avut parte de sex, ca nu a vazut niciodata un barbat gol si ca nici nu a lasat vreunul sa o vada pe ea goala. Licitatia online oficiala va incepe pe data de 1 aprilie, iar premiul va consta intr-o intalnire de 12 ore, care include si prima ei experienta sexuala. Elizabeth si-a facut un blog unde a postat poze cu ea, insa si-a acoperit fata pentru a-si ascunde identitatea. Virgina spune ca parintii ei o sustin in decizia sa si ca va dona 35% din suma primita unei organizatii caritabile, informeazaLibertatea.

A plecat in misiune in Afganistan iar cand s-a intors a avut o surpriza! Sotia lui era de nerecunoscut! Cand Larry Shaffer s-a inrolat in armata si a trebuit sa mearga in Afganistan in anul; 2012, sotia lui a dorit sa ii faca cea mai mare surpriza in momentul in care se va intoarce acasa. Astfel, doamna Shaffer a reusit sa isi lase sotul mut de uimire dupa ce barbatul a ajuns acasa si era cat pe ce sa nu o mai recunoasca. Femeia se ingrasase foarte tare in ultima vreme, ea avand 118 kilograme cand sotul sau a plecat in misiune. Cand barbatul s-a intors acasa, femeia cantarea 70 de kilograme si tinuse nenumarate diete si facuse foarte mult sport. Amy Shaffer, in varsta de 25 de ani a reusit sa arate de nerecunoscut pentru sotul sau, scrieCancan.

In asteptarea Pastelui un german a impodobit copacul din gradina cu... oua! Un batranel din oraselul Saalfeld din estul Germaniei a creat o adevarata opera de arta in gradina resedintei sale. Cu ajutorul unei scari a impodobit un copac din curte cu peste 10.000 de oua. Pornita initial in anul 1965 de catre Volker Kraft si sotia sa Christa, traditia de a orna un pom din gradina cu oua de Paste lucrate manual le-a atras celor doi pensionari faima locala, anual oameni venind in jurul sarbatorilor pascale la cei doi soti pentru a admira creatia batranului. Procesul decorarii dureaza aproximativ doua saptamani si este foarte migalos, insa rezultatul este unul senzational si inedit, anuntaClick.