4 locuri bantuite din Romania. Legende urbane sau adevaruri care sunt "dincolo de noi"? Povestile cu locuri bantuite aduc groaza localnicilor si deliciul aventurierilor care le viziteaza in cautare de aparitii misterioase. Unii spun ca n-au vazut nimic, dar altii se jura ca fantomele le-au trecut prin fata ochilor, asa ca legendele se pastreaza si devin tot mai puternice, potrivit Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cine spune ca grasutele nu pot dansa bine? Ea a innebunit internetul cu miscarile ei senzationale! Whitney Thore a devenit o senzatie pe internet! Este pasionata de dans, iar miscarile ei i-a lasat pe toti cu gura cascata. Tanara are 29 de ani si cantareste aproape 160 de kg. Acest fapt nu a impiedicat-o, insa, sa isi urmeze marea ei pasiune, dansul. Whitney Thore a devenit o senzatie pe internet dupa ce a postat mai multe filmulete cu ea pe ringul de dans, exersand alaturi de un prieten, scrie KanalD.ro.

In lupta cu sosul Tabasco. Reactia unui barbat dupa ce a incercat sa bea 4 litri de sos picant. Un utilizator de pe reteaua Youtube a devenit o celebritate pe internet, in urma unor provocari ciudate pe care le executa in clipurile sale. Cel mai recent experiment al sau, in care a incercat sa bea patru litri de sos picant, ar putea fi si cel mai ridicol, noteaza Stirile Pro Tv.

Au "scos" bani din bancomat prin tunel. Hotii au furat 70.000 de lire sterline dintr-un supermarket din Anglia, dupa ce au sapat o galerie. Jaf ca-n filme! Au sapat un tunel, lung de 15 metri, ca sa jefuiasca un ATM dintr-un supermarket si au reusit. Au intrat in magazin si au golit bancomatul de 70.000 de lire sterline, anunta Click.

Ce se intampla in lume, intr-un minut? Curiozitati pe care nu le stiai. Pentru unii dintre noi o zi poate trece mai rapid sau mai lent. V-ati intrebat insa vreodata cate se intampla intr-un singur minut in intreaga lume? se nasc 258 de copii; mor 107 oameni, dintre care doi in accidente rutiere; sunt fumate aproximativ 10 milioane de tigari. Mai multe statistici interesante, pe KanalD.ro.