Pofta buna! Luati pranzul cu mortii. "O unica experienta!" Asta se lauda ca le ofera clientilor proprietarul restaurantului cu cimitir inclus din Ahmadabad, India. Cosciugele in care mortii isi dorm somnul de veci sunt asezate printre mese! Ultima fita in Ahmadabad, statul Gujarat din nord-vestul Indiei. Numeroase persoane se inghesuie sa ia masa intr-un restaurant cu morminte. In mod ironic, cafeneaua-cimitir se numeste New Lucky (Noul baftos-n.r.). Proprietarul sau, Krishnan Kutti, sustine ca, intr-adevar, cei care calca pragul localului sau vor avea noroc. Restaurantul s-a deschis recent, dar a devenit deja foarte popular atat in randul tinerilor, cat si al batranilor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El este romanul care doarme in cosciug de 7 ani! Explicatia este halucinanta. De sapte ani, Viorel Stoian (58 de ani), din comuna Cosambesti, judetul Ialomita, isi petrece toate noptile intr-un sicriu! Barbatul sustine ca a facut aceasta alegere macabra deoarece vrea sa induplece Moartea sa-l ia usor si fara durere pe lumea cealalta, cand i-o veni sorocul. Mai mult, el vrea sa-si schimbe numele din Stoian in Strigoi! Gura satului poarta vorba ca nu are toti boii acasa, insa lui nici ca-i pasa. Isi face viata dupa o lege numai de el stiuta, anuntaLibertatea.

Obama nu vrea sa renunte la telefonul sau! Ce mobile folosesc cei mai puternici oameni ai planetei. Cei mai puternici lideri ai lumii sunt nevoiti sa vorbeasca ore in sir la telefonul mobil, iar serviciile secrete au mereu de lucru in a face ca aceste convorbiri sa se desfasoare in deplina siguranta. Barack Obama detine un model BlackBerry, scriu cei de la The Telegraph, care noteaza ca presedintele Americii a fost sfatuit de consilierii sai sa isi aleaga un model cu sistem de operare Android. The Wall Street Journal scrie ca modelele testate de Casa Alba sunt furnizate de Samsung si LG, ca alternative la BlackBerry, informeazaCancan.

Ai da 55.000 de dolari pentru o motocicleta din oase? Americanul Reese Moore e foarte pasionat de motociclete. Barbatul, de 65 de ani, din Florida, s-a gandit sa-si faca una cum nu mai exista pe lume. A folosit pentru realizarea acesteia oase de vita, aligator, capra, vulpe, raton, broasca testoasa si porc. Pentru roti, s-a folosit de coloane vertebrale de vaca. Un an de zile a muncit la asamblarea oaselor. Ceea ce i-a iesit este una dintre cele mai fotografiate motociclete din lume. Cel mai mare regret al lui Moore este ca nu poate s-o faca functionala. El a scos-o la vanzare cu 55.000 dolari (circa 179.000 lei), drept consolare, scrieClick.

Incredibil! A castigat 420.000 de euro la Loto, dar n-a ridicat premiul! A incheiat anul cu un premiu de 1,9 milioane de lei la Loto 6/49, dar aproape trei luni nici nu s-a interesat de bani. In cazul castigatorului ultimului mare pot din 2013, norocul se poate transforma in ghinion. Daca galateanul nu vine la Loterie cu biletul castigator, pana vineri, va pierde cele circa 420.000 de euro adjudecate. Ultimul norocos al anului 2013, care si-a inregistrat biletul la Galati - orasul aflat pe locul al II-lea in topul castigurilor la Loto din tara, dupa Bucuresti -, inca nu si-a revendicat premiul, desi au trecut de atunci 86 de zile, iar termenul maxim pana la care poate face acest lucru expira sambata. Gestul este de neinteles, avand in vedere ca suma castigata este una impresionanta pentru oricare muritor de rand: 1.900.000 de lei, adica aproximativ 420.000 de euro, anunta Libertatea.