Facebook: Zuckerberg a primit anul trecut un salariu simbolic de 1 dolar. Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a primit anul trecut un salariu simbolic de 1 dolar, fata de 500.000 de dolari in 2012, anul listarii la bursa a retelei de socializare. Zuckerberg (29 de ani), fondatorul Facebook, apare pe locul 22 in topul Bloomberg al celor mai bogati oameni din lume, cu o avere evaluata la 27,1 miliarde de dolari. Omul de afaceri urmeaza astfel exemplul altor nume mari din Silicon Valley care au optat pentru salarii simbolice de 1 dolari pe an. Practica a fost promovata initial de cofondatorul Apple Steve Jobs si preluata, printre altii, de cofondatorii Google Larry Page si Sergey Brin, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Crezi ca-i sexy? Ai grija, a fost barbat! Din spate liceu, din fata... muzeu! Fotomodelul transsexual Lauren Foster a vrut sa arate ce bine se tine, desi a trecut de mult de prima tinerete. In varsta de 57 de ani, modelul a fost surprins recent la plaja in Miami, Florida. Pentru un bronz uniform, Lauren a renuntat la sutien si a surprins barbatii cu o pereche de sani perfecti. Aparitia fotomodelului Vogue a facut senzatie printre reprezentantii sexului tare. Nascut in Africa de Sud, Foster a devenit femeie la 18 ani, fiind primul transsexual din lume care a pozat in revista Vogue (1980), anuntaClick.

Omul-jaguar si-a scos pielea la vanzare. Britanicul Artur Mrozowski, un artist de tatuaje, in varsta de 41 de ani, a reusit sa socheze intreaga lume. Si asta, pentru ca, dupa ce a stat 300 de ore sa-si tatueze intregul corp cu animal print ca sa arate precum un jaguar, barbatul a decis sa-si scoata pielea la vanzare pe celebrul site eBay. Mai mult, Artur a precizat ca doritorii vor intra in posesia pielii sale abia dupa ce moare si ca spera sa castige pe ea cel putin 75.000 de lire, pe care le va lasa copiilor lui ca sa "aiba un inceput bun in viata". "Oamenii cred ca sunt nebun, dar cu totii murim. Unii isi doneaza organele, altii nu fac nimic cu corpul lor. Nu am nimic de pierdut", a declarat barbatul, informeazaLibertatea.

Cel mai nebun director din lume! Isi cumpara ceasuri de lux si excursii in Las Vegas cu banii companiei! A furat o suma fabuloasa. Un sef al unei companii miniere din Londra a fost destituit din functie dupa ce s-a descoperit ca folosea banii companiei in interes personal. Acesta iubea luxul si cheltuia sume impresionante din banii de la serviciu. Aaron Thomas (26 ani) a fost destituit din functia de CEO pe care o detinea la Oakmont Tradint Ltd. Reprezentantii companiei spun ca acesta a reusit sa deturneze 7 milioane de dolari, iar acum va fi dat in judecata de catre companie, care incerca sa recupereze banii. Thomas a folosit banii de la serviciu pentru a-si plati chiria la apartamentul din Manhattan. A spart 121500 de dolari pe ceasuri si alti 30.000 pentru a inchiria un yacht de lux pentru familia iubitei lui, scrieCancan.

Ai da 580 de lei pe un sul de hartie igienica? Vrei sa te stegi cu aur la fund? Acum poti! Una din cele mai scumpe hartii igienice din lume a fost pusa in vanzare la pretul de 179 de dolari (580 de lei), sulul. Este vorba de o hartie igienica speciala cu motive din aur de 24 de carate. Aceasta a fost creata de designerul german Fritz Loibl. Loibl spune ca, in majoritate, clientii sai cumpara hartia "stantata" cu aur veritabil pentru a o face cadou, anuntaClick.

Din calugar a devenit milionar. Andy Puddicombe, un calugar in varsta de 41 de ani, care si-a petrecut zece ani in Tibet, a devenit milionar in dolari dupa ce a dezvoltat o aplicatie pentru telefoane mobile. Aplicatia calugarului, prin care oamenii pot medita cu ajutorul telefonului, i-a adus calugarului 58 de milioane de dolari in cont dupa ce a fost descarcata de zeci de milioane de oameni din peste 150 de tari. Cu o gramada de bani in cont, Andy a decis sa renunte la viata in Tibet si a ales calea afacerilor, informeazaLibertatea.