Mister total. Mesaj scris pe o cruce de catre un posibil supravietuitor al Atlantidei. Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei are un "text" daltuit pe ea, iar de-a lungul timpului, printre diversele teorii si supozitii s-a "strecurat" si faptul ca mesajul ar contine, intr-o forma codificata, informatii despre procesul de purificare a Terrei. Continuarea pe RomaniaTv.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Traieste de o luna de zile numai cu bere! Chris Schryer, de 33 de ani, e cel mai fericit barbat din lume. Berea ramane marea lui dragoste! Canadianul Chris Schryer a inlocuit mancarea cu licoarea din hamei. Barbatul tine post 40 de zile doar cu alcool, potrivit National Post. Ce poate fi mai placut pentru un barbat decat o cura cu bere? Chris Schryer, din Toronto, Canada, a ales sa-si "purifice" trupul cu un post mai putin obisnuit, potrivit Click.

Vremuri demult apuse: Meserii care nu mai exista. Tu stii ce facea un "Ceas uman"? Exista o multime de job-uri in ziua de azi care nu existau acum 10, 20 sau 30 de ani - specialist in retele sociale, developer de aplicatii, etc - dar sunt si meserii care au disparut complet de pe piata muncii. In majoritatea cazurilor, disparitia acestor locuri de munca poate fi atribuita progreselor tehnologice, potrivit RomaniaTv.net.

Clientii si personalul unui supermarket au ramas muti de uimire cand au zarit ceva socant printre rafturile magazinului. Sa lesini de ras, nu alta! Un client a adormit fara nicio jena pe raftul unui supermarket. Ori era in stare de ebrietate si atunci se explica de ce s-a culcat pe unde a apucat, ori s-a plictisit de atata umblat prin magazin si s-a gandit ca nu ar fi rau sa se odihneasca putin, potrivit KanalD.ro.

Bebelus de 9 luni, arestat si acuzat de tentativa de omor. Ati crezut ca le-ati vazut pe toate? Asta le intrece pe toate! Un bebelus de noua luni din Pakistan a fost arestat si acuzat de tentativa de omor. Se pare ca parintii micutului Mohammad Musa ar fi aruncat cu pietre in reprezentantii unei companii de gaze. Un ofiter de politie i-a saltat pe atacatori, dar si pe copilul care nu se desprindea de biberonul de lapte. Baietelul a fost obligat sa se prezinte la tribunal pentru fapta sa si sa-si "declare", impreuna cu tatal sau si alti membri ai familiei, fapta. Integral in Click.

Bacsisul de 1.000 de dolari. Iata gestul superb al unui client pentru ospatarita care l-a servit. O chelnerita din Marea Britanie, care a vrut mereu sa viziteze Italia, unde se afla mama ei, isi va vedea visul cu ochii, dupa ce un client i-a lasat un bacsis de 1.000 de dolari. Gestul a fost facut public pe Tumblr chiar de catre fiica femeii, care a povestit ca mama ei a ramas muta de uimire cand a vazut nota de plata, platita de client cu cardul, scrie Libertatea.