A dat 100.000 de dolari ca sa-si faca o dublura la catel. S-a nascut primul catel clonat din Marea Britanie! Rebecca Smith a platit 100.000 $ (circa 324.000 lei) unui laborator din Coreea de Sud pentru a-l obtine pe "Mini Winnie", clona cainelui ei, Winnie. Rebecca Smith, o tanara de 29 de ani din Londra, il iubeste atat de mult pe cainele ei, Winnie, un teckel de 12 ani, incat a cheltuit o suma uriasa, suficienta pentru a cumpara o casa, ca sa-l cloneze. Stiind ca speranta de viata a dulaului ei nu poate depasi 15 ani, Rebecca s-a hotarat sa-si procure deja o clona a acestuia. A luat legatura cu un laborator experimentat din Seul, care i-a cerut sa trimita o mostra de tesut din pielea animalului, in azot lichid, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ca in fiecare an, de secole, japonezii celebreaza fertilitatea si organul sexual masculin. Zeci de mii de turisti din toata lumea se aduna in fiecare an, in luna aprilie, la Festivalul Penisului de Otel, in orasul Kawasaki. Fara a avea vreo conotatie ieftina, evenimentul este o celebrare a fertilitatii si a organului masculin de reproducere. Inca din secolul al XVII-lea, japonezii organizeaza cu mare fast acest festival erotic. Asiaticii ies in strada, unde participa la parada celor mai mari si mai colorate falusuri (care sunt de obicei din lemn sculptat sau plastic, ba chiar si din zahar), in timp ce spectatorii se delecteaza cu acadele, prajituri sau chiar feluri de mancare inspirate de tema sarbatorii. Punctul culminant al evenimentului consta in purtarea pe umeri a unui falus urias, intr-o parada la care atat barbatii, cat si femeile se imbraca in kimonouri de dama si cara dupa ei alte penisuri de lemn, anuntaLibertatea.

Vrei sa stai la Hotelul James Bond? Costa 8.000 de dolari pe noapte. O surpriza pentru iubitorii celui mai faimos spion al tuturor timpurilor! Vizitatorii cu dare de mana pot petrece o vacanta de neuitat in Goldeneye resort, un luxos hotel inspirat din filmele cu James Bond. Pentru 8.000 de dolari (25.900 lei) pe noapte, vizitatorii se pot caza in superba resedinta a creatorului lui James Bond din Jamaica. Incaperile, piscina si gradinile amintesc de decorurile din filme si actorii care l-au intruchipat pe faimosul agent, cum ar fi Sean Connery, Pierce Brosnan si Daniel Craig. Intr-un salon, ruleaza in permanenta filme cu James Bond. Vilei, situata in apropiere de orasul Oracabessa, i s-a dat un aspect de casa conspirativa. Vizitatorii au ocazia de a se aseza la biroul in care Ian Fleming a scris cele 14 romane care il au ca personaj pe agentul 007, informeazaClick.

Cel mai tare job din lume: 93.000 de dolari ca sa te distrezi timp de 6 luni, in Australia. Majoritatea oamenilor trebuie sa economiseasca pana sa ajunga sa calatoreasca si sa se distreze. Dar pentru un tanar norocos California, lucrurile stau exact invers - el este platit sa faca toate astea. Andrew Smith a fost numit "Seful distractiei" in statul New South Wales, Australia. El are acest loc de munca timp de sase luni, timp in care va castiga 93.000 dolari. Si tot ce trebuie sa faca in schimbul banilor este sa calatoreasca in Asutralia si sa faca lucruri interesante in fiecare zi, scrieRTV.

Un soim a fost "angajat" pentru a proteja porumbeii Papei Francisc. Porumbeii lui Papa Francisc sunt foarte pretiosi. Tocmai de aceea, autoritatile de la Vatican au apelat la serviciile unui soim pentru a proteja porumbeii papei Francisc. Dupa ce porumbeii lui Papa de la Vatican au fost atacati ba de o cioara, ba de un pescarus, autoritatile "au angajat" un soim pe nume "Sylvia" antrenat special sa-i protejeze pe vulnerabilii porumbei. Soimul este din specia Parabuteo unicinctus si a fost antrenat special in acest scop in nordul Italiei. Acesta are o anvergura a aripilor de 120 de centimetri si va putea astfel sa ii sperie pe ceilalti pradatori inaripati care ataca porumbeii, anuntaLibertatea.

Rochia asta te da de gol ca esti indragostita! Uite ce poti pati. Designerul Daan Roosegaarde a inventat rochia care devine transparenta atunci cand te afli in prezenta persoanei de care esti indragostita. Inedita rochie are incorporat un senzor care masoara temperatura corporala si bataile inimii. In functie de nivelul acestora, rochia devine transparenta. Creatorul a marturisit ca intentioneaza sa facasi un costum care sa devina transparent atunci cand barbatul intalneste femeia de care este indragostit, informeazaClick.