Fenomen rar si infricosator: luna devine sangerie! O eclipsă totală de Lună, denumită "Luna sângerie" datorită culorii de un roşu portocaliu pe care o va căpăta satelitul natural al Terrei, va avea loc pe 15 aprilie, fiind prima dintr-o serie de patru eclipse similare. Eclipsa nu va putea fi văzută în România, dat fiind că, la momentul producerii sale, va fi zi în Europa, Africa şi Asia Centrală, însă va putea fi observată în America de Nord şi Sud, precum şi în regiunea Oceanului Pacific, informează Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucureşti, citat de Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ea e fetita care nu se spala! O boala rara o face alergica la sapun si sampon. O fetita in varsta de 7 ani din Marea Britanie este alergica la o substanta care se foloseste la prepararea samponului, sapunurilor sau a tipurilor de detergenti, produse de curatare in general. Niamh McGroarty, o fetita in varsta de 7 ani sufera de o forma rara de alergie la Methylisothiazolinone, prescurtat MI, o substanta folosita la preparea produselor de curatare, cum ar fi sampon, sapun, detergent, etc, dar si a vopselurilor sau alte produse chimice, scrie KanalD.ro.

Gemenele care impart orice, inclusiv iubitul. Povestea bizara a "cuplului de trei persoane" si planurile de nunta. Ian Diaz cunoaste mai multi barbati care-l invidiaza si il considera cel mai norocos din lume, dar spune ca nu e foarte usor sa te intalnesti in acelasi timp cu surori gemene. Gemenele Victoria si Amanda Hepperle, din New Jersey, Statele Unite, au fost invatate inca de mici sa imparta absolut orice, incepand cu jucariile, dulciurile, hainele si, mai tarziu, secretele cele mai intime. "Ce este al meu este si al ei" - acesta este principiul dupa care isi traiesc vietile gemenele, spre incantarea parintilor, anunta ProTv.ro.

Vagin creat în laborator și transplantat cu succes. Patru tinere femei născute fără vagin sau cu vagin subdezvoltat au trecut cu succes printr-o operaţie de transplant al unui astfel de organ creat în laborator pornind de la propriile celule, în prezent, funcţiile sexuale ale acestora fiind normale. Testele ulterioare intervenţiilor chirurgicale au arătat că noile organe nu se deosebesc de ţesutul propriu al pacientelor şi au crescut în dimensiuni pe măsură ce tinerele care suferiseră transplantul au ajuns la adolescenţă, potrivit Doctorul zilei.

O femeie a plimbat un barbat in lesa, ca pe un caine, prin centrul Londrei. Englezii din Londra care se aflau in centrul orasului in jurul orei zece dimineata au avut parte de un spectacol extrem de ciudat, parca rupt dintr-un film de comedie. Desi, cel mai probabil, este vorba de o farsa, multi dintre cei aflati pe strada au ramas blocati cand au vazut scena. Fara sa acorde importanta trecatorilor, o femeie plimba un barbat intr-o lesa roz, ca pe un caine, in cealalta mana avand o cafea, scrie ProTv.ro.